Το άγχος, η έλλειψη ύπνου, η κακή διατροφή και η έλλειψη σιδήρου είναι μόνο κάποιες από τις αιτίες για την εμφάνιση των μαύρων κύκλων.

Αν δεν μπορείς να αλλάξεις τα παραπάνω μπορείς να διορθώσεις την κατάσταση χρησιμοποιώντας 3 υλικά που έχεις στο ντουλάπι σου.

ΠΑΤΑΤΑ

Σίγουρα όλοι έχουμε στο σπίτι μας πατάτες. Κόψτε λοιπόν δύο φέτες βάλτε τες στο ψυγείο και όταν παγώσουν τοποθετήστε τες στην προβληματική περιοχή. Αφήστε τες εκεί για δέκα λεπτά και μετά ξεβγάλτε το πρόσωπό σας με νερό.

ΑΓΓΟΥΡΙ

Το αγγούρι βοηθάει στην ενυδάτωση του δέρματος γι’ αυτό καλό θα είναι να το χρησιμοποιούμε και κάτω από την περιοχή των ματιών. Τοποθετήστε δύο παγωμένες φέτες στην προβληματική περιοχή και αφήστε τες εκεί για δέκα λεπτά. Μετά ξεπλύνετε με νερό.

ΝΤΟΜΑΤΑ

Ένα άλλο προϊόν που βοηθάει πολύ στην εξάλειψη των μαύρων κύκλων είναι η ντομάτα και πιο συγκεκριμένα ο πολτός της. Ανακατέψτε μία κουταλιά πολτού με λίγο χυμό λεμονιού και όταν το μίγμα γίνει ομοιόμορφο βάλτε το στην περιοχή των ματιών. Αφήστε το ένα δεκάλεπτο και μετά ξεπλύνετέ το με χλιαρό νερό.

Όσο πιο συχνά κάνετε τα παραπάνω τόσο πιο σύντομα θα δείτε αποτέλεσμα.

 

Tags: