Όλοι αναρωτιούνται πως η Jennifer Lopez έχει τόσο λαμπερή επιδερμίδα στο πρόσωπο της. Σίγουρα ευθύνονται τα γονίδια, αλλά όχι μόνο.

Σύμφωνα με τη celebrity makeup artist, Mary Phillips, η λαμπερή επιδερμίδα στο πρόσωπο ξεκινά εκ των έσω. «Αν δεν κοιμάσαι, δεν πίνεις νερό και δεν παίρνεις βιταμίνες θα φανεί τόσο στο πρόσωπο όσο και το σώμα σου» εξηγεί.

Η Phillips, η οποία συνεργάζεται με διάσημες stars, όπως η Jennifer Lopez, η Chrissy Teigen και η Kendall Jenner, λέει πως «η διατροφή είναι το βασικότερο που πρέπει να δώσεις σημασία, πριν από οτιδήποτε άλλο».

Εκτός, όμως, από την καλή διατροφή, ακόμα μία βασική προϋπόθεση για λαμπερή επιδερμίδα στο πρόσωπο είναι η ρουτίνα περιποίησης σου. «Είναι πολύ απλή», λέει η Phillips. «Πάντα να πλένεις το πρόσωπο σου πριν πέσεις για ύπνο και πάντα να βάζεις την κρέμα σου, πρωί και βράδυ». «Και αν η επιδερμίδα σου ερεθίζεται εύκολα, να τρέξεις σε έναν δερματολόγο» επισημαίνει.

Η Phillips συμβουλεύει να «αναμειγνύεις οτιδήποτε υγρό, όπως το foundation ή το concealer, και έπειτα να εφαρμόζεις αμέσως τη πούδρα. Η πούδρα θα «σταθεροποιήσει» το makeup, οπότε βεβαιώσου πως έχεις κάνει καλό blending». Τι κάνει μετά για σούπερ λάμψη; «Αφού τελειώσω και με την πούδρα, παίρνω μια μικρή ποσότητα ενυδατικής κρέμας και την εφαρμόζω ταμποναριστά στα ζυγωματικά, στην κορυφή της μύτης και στο κέντρο του μετώπου».

 

Tags: