Όμορφο πρόσωπο θέλουν να έχουν όλες οι γυναίκες, όμως δεν ξέρουν πως κάποια πράγματα που κάνουν είναι καταστροφικά.Εκτός από το τσιγάρο, την κακή διατροφή και το αλκοόλ υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα που καταστρέφουν το δέρμα μας.

Ποια είναι αυτά; Πάρτε χαρτί, στυλό και σημειώστε.

Λάκ ή σπρέι μαλλιών

Πολλά νέα κορίτσια που βγάζουν σπυράκια συνηθίζουν να βάζουν πάνω λάκ προκειμένου να ξεραθούν. Το να το κάνει κάποιος μία φορά δεν είναι κακό, αν όμως το παρακάνει αυτό που θα καταφέρει θα είναι να φράξει τους πόρους της επιδερμίδας του.

Γαλάκτωμα σώματος

Πολλές γυναίκες όταν ξεμένουν από κρέμα ημέρας συνηθίζουν να βάζουν στο πρόσωπό τους κρέμα σώματος που είναι μεγάλο λάθος. Για να λέγετε άλλωστε σώματος σημαίνει πως μόνο εκεί πρέπει να χρησιμοποιείται.

Οδοντόπαστα

Και την οδοντόπαστα την χρησιμοποιούν αρκετές γυναίκες προκειμένου να απαλλαγούν από την ακμή. Οι μεγάλες ποσότητες οδοντικής πάστας στο δέρμα κλείνει τους πόρους της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να γερνάμε πιο γρήγορα.

Βαζελίνη

Ένα άλλο προϊόν απαγορευτικό για το πρόσωπό μας είναι η βαζελίνη. Μπορεί να σου δίνει την αίσθηση πως το κάνει πιο απαλό, όμως στην πραγματικότητα εγκλωβίζει τη βρωμιά και άλλα μικροσωματίδια στους πόρους με αποτέλεσμα το δέρμα μας να είναι ξηρό.

 

Tags: