Είναι ωραίο να φοράς χειροποίητα κοσμήματα, όταν όμως τα κοσμήματα αυτά είναι εξ΄ολοκλήρου φτιαγμένα για να σου προσφέρουν εκτός από στυλ και θετική ενέργεια, τότε δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στην συλλογή των handmade κοσμημάτων της «The Bitchyc Secret».

HANDMADE ΜΑΚΡΙΑ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΑΤΗ

Φτιαγμένα εξ΄ολοκλήρου με πολλή αγάπη, μεράκι και ημιπολύτιμους λίθους, τα χειροποίητα jewels της «The Bitchyc Secret» αποτελούν το «it» handmade item που θα σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

HANDMADE ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΙΤΕΣ ΜΕ ΜΑΚΡΑΜΕ ΔΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΥΞΟΜΕΙΩΝΕΤΕ

Σκουλαρίκια και αλυσίδες με μέταλλα ανάλογα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, χειροποίητα μοναδικά κολιέ και βραχιόλια φτιαγμένα εξ΄ολοκλήρου από αιματίτες, λάβα και χαολίτες, συνθέτουν την συλλογή της «The Bitchyc Secret», την οποία θα βρείτε online σε Facebook (κάνε κλικ εδώ) και Instagram (κάνε κλικ εδώ).

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

Βρείτε αυτό που σας αρέσει, στείλτε direct message και κάντε την παραγγελία σας, προσθέτοντας το προσωπικό σας στυλ και γούστο στο κόσμημά σας.

XEIΡΟΠΟΙΗΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΙΤΕΣ ΜΕ ΜΑΚΡΑΜΕ ΔΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

BOHO ΚΟΛΙΕ AΠΟ ΑΙΜΑΤΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Αν τώρα αναρωτιέστε ποια είναι η ιδιότητα κάθε πέτρας, η απάντηση βρίσκεται παρακάτω:

O AIMATITHΣ

Υπάρχει στην ανθρώπινη ιστορία από τα αρχαία χρόνια, προέρχεται από τη λέξη «αίμα». Σκαλισμένα κομμάτια Αιματίτη έχουν βρεθεί σε Αιγυπτιακούς και Βαβυλωνιακούς τάφους και από αυτό συμπεραίνουμε ότι ήταν ορυκτό αρκετά γνωστό στην Αρχαιότητα. Οι Ρωμαίοι θεωρούσαν τον Αιματίτη ως τον κατεξοχήν λίθο του Άρη, και οι στρατιώτες πίστευαν πως αν τον έτριβαν πάνω στο κορμί τους θα γινόταν άτρωτοι κατά τη διάρκεια της μάχης.  Το Μεσαίωνα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής, κατασκευάζονταν γυναικεία κόσμημα.

ΜΑΚΡΑΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΙΤΕΣ

Εκτός πάντως από την μεγάλη ιστορία του, ο αιματίτης χαρίζει πλούτο, αγάπη, ευεξία, αφθονία, ζωτικότητα και θάρρος για μια νέα αρχή, δρα αγχολυτικά, φέρνει ανανέωση, ηρεμία και τονώνει την αυτοπεποίθηση, χαρίζει δυναμικότητα, ισορροπία, αισιοδοξία, θέληση, σθένος, ειρήνη και καλή διάθεση, λειτουργεί τονωτικά, ενισχύει τη μνήμη, διευκολύνει τη συγκέντρωση της σκέψης και βοηθά στην επίλυση πρακτικών, τεχνικών και οικονομικών προβλημάτων, και τονώνει την αυτοεκτίμηση και την ικανότητα για επιβίωση.

ΜΑΚΡΑΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΙΤΕΣ

Επίσης λειτουργεί ως προστατευτική ασπίδα, απομακρύνοντας την αρνητικότητα, αποτελεί  ισχυρή προστασία για τις γεωπάθειες, την ακτινοβολία και τις γραμμές LEY, εξισορροπεί το YIN και το YANG,  έχει παραδοσιακά θεωρηθεί ότι βοηθά στις νομικές υποθέσεις και τους δικαστικούς αγώνες, διότι μας δίνει τη δυνατότητα να ξεχωρίζουμε τις επιφανειακές από τις βαθύτερες αιτίες των γεγονότων, απαλλάσει από τις έμμονες ιδέες και τους εθισμούς, ενώ θεωρείται φυλαχτό για την οικογένεια και την υγεία.

ΜΑΚΡΑΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΙΤΕΣ

Ο ΧΑΟΛΙΤΗΣ:

Το ορυκτό αυτό πήρε το όνομα του από τον Henry How, έναν γεωλόγο από τον Καναδά που το ανακάλυψε. Οι Ινδιάνοι έβαζαν Χαολίτη πάνω στις κοιλιές των εγκύων γυναικών για να ακούει και να μαθαίνει το παιδί από έμβρυο. Χαρίζει σοφία, υπομονή, κατανόηση, ηρεμία και μας κάνει φιλόξενους και δεκτικούς, μας προστατεύει από το κακό μάτι, τη βασκανία και την αρνητική ενέργεια, διαλύει την αρνητικότητα, απελευθερώνει τον κάτοχο του από τον εγωισμό, το μίσος και την οργή, τονώνει  τη διαίσθηση και τη διόραση, ενώ μας φέρνει πίσω τη χαμένη χαρά, τους καλούς φίλους, και την αισιοδοξία.

HANDMADE ΚΟΛΙΕ ΑΠΟ ΧΑΟΛΙΤΕΣ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΑΠΟ ΧΑΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΑΠΟ ΧΑΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η ΛΑΒΑ

Με τον όρο λάβα εννοούμε τη διάπυρη ύλη που βγαίνει από τα ηφαίστεια και αποτελείται από λιωμένα πετρώματα. Επίσης λάβα εννοούμε και τη στερεοποιημένη μορφή της διάπυρης ύλης. Η λέξη λάβα προέρχεται από το Ιταλικό «labes» που σημαίνει πτώση από κηλίδες. Χαρίζει ευεξία, καλή διάθεση και χαρά,  μας δίνει θάρρος, αποφασιστικότητα και τονώνει τη δημιουργικότητα, φέρνει χαλάρωση, ισορροπία, σταθερότητα και προάγει το αίσθημα της δικαιοσύνης, ανακουφίζει από το στρες και την ένταση και δρα αντικαταθλιπτικά, ενώ απελευθερώνει την  μπλοκαρισμένη ενέργεια.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ BOHO ΚΟΛΙΕ ΑΠΟ ΛΑΒΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΙΤΕΣ ΜΕ ΒΟΥΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ

ΙΝFO: 

FACEBOOK: The Bitchyc Secret (https://www.facebook.com/tbshandmade/)

INSTAGRAM: the_bitchyc_secret (https://www.instagram.com/the_bitchyc_secret/)

Tags: