Είναι ίσως στην κορυφή της λίστας με τα «must κομμάτια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει» και αυτός είναι ο λόγος που μας αρέσει να το αξιοποιούμε με όσους περισσότερους τρόπους γίνεται.

Το μαύρο φόρεμα εκτός από εύκολη λύση, το αγαπάμε γιατί είναι και ότι πιο απλό αλλά την ίδια στιγμή εντυπωσιακό μπορούμε να επιλέξουμε για πολλές και διαφορετικές περιστάσεις, αφού πλέον δεν θεωρείται αμιγώς βραδινό κομμάτι αλλά φοριέται κυριολεκτικά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Το παν είναι να ξέρουμε πώς θα το συνδυάσουμε σωστά αλλά και το να βρίσκουμε τακτικά καινούριους τρόπους styling ώστε το αποτέλεσμα να διαφέρει κάθε φορά.

Με ένα απλό μαύρο φόρεμα λοιπόν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε:

Δοκιμάστε να το φορέσετε κάτω από ένα φαρδύ πουλόβερ. Το πιο εύκολο layering για να αναδείξετε δύο κομμάτια ταυτόχρονα, με το αποτέλεσμα να μπορεί να σταθεί από το γραφείο μέχρι τον απογευματινό καφέ.

Ποντάρετε σε χρωματιστά αξεσουάρ. Εννοείται πως ένα μαύρο φόρεμα είναι ο απόλυτος καμβάς πάνω στον οποίο μπορείτε να προσθέσετε ένα-δύο αξεσουάρ που θα κάνουν κοντράστ, είτε σε κάποιο έντονο χρώμα είτε σε μεταλλικές αποχρώσεις, για πιο chic σύνολο.

Αν πρόκειται για φόρεμα σε στιλ lingerie, η λύση του να το φορέσετε πάνω από το αγαπημένο σας top μοιάζει μονόδρομος και είναι ίσως το πιο δυνατό trend της περσινής σεζόν που συνεχίζεται και φέτος.

Στραφείτε σε ένα δοκιμασμένο κόλπο, έναν συνδυασμό που δείχνει αβίαστα chic και έχει τη σφραγίδα του πιο διάσημου top model.

Tags: