Η αναμονή τελείωσε: το Pinterest 100 βγήκε στον αέρα. Για τις μη μυημένες, το Pinterest 100 είναι ένας πίνακας που δημοσιεύει κάθε χρόνο τις τάσεις στην ομορφιά, τη μόδα και το lifestyle που είχαν τη μεγαλύτερη δημοφιλία στην πλατφόρμα και που θεωρητικά θα είναι όλα τους big news μέσα στην επόμενη χρονιά.

Ανακάλυψε τις top τάσεις ομορφιάς 2017 που σύμφωνα με το Pinterest θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν.

Τάσεις ομορφιάς 2017:

Πλεξούδες ψαροκόκαλο +235%

Μπορεί η εύκολη αυτή πλεξίδα να κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια, το 2017 όμως κάνει comeback. Να περιμένεις πως θα τη δεις σε όλες τις φωτογραφίες από το καλοκαίρι του ’17. Στο μεταξύ, κάνε εξάσκηση!

Άνθρακα για τη φροντίδα της επιδερμίδας +333%

Μπορείς να προσθέσεις πούδρα ενεργού άνθρακα στα συνηθισμένα σου καθαριστικά ή στις μάσκες προσώπου για καθαρούς πόρους ή μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε προϊόντα που περιέχουν ήδη άνθρακα ως βασικό τους συστατικό.

Styling χωρίς θερμότητα +40%

Το 2017 θα είναι η χρονιά που θα αγαπήσουμε τα φυσικά μας μαλλιά.

Λάδι από κυνόροδο +30%

Η φυσική φροντίδα του δέρματος θα γίνει όλο και μεγαλύτερη τάση μέσα στο 2017 και βασικός παίκτης θα είναι το λάδι από κυνόροδο.

Νύχια καθρέφτης +570%

Η τάση αυτή κατέκλυσε το Instagram πέρυσι και το Pinterest προβλέπει πως θα είναι ακόμη μεγαλύτερη το 2017.

Cut-crease μακιγιάζ +138%

Μπορεί η τάση αυτή στο μακιγιάζ των ματιών να μην είναι για όλους, σίγουρα όμως τη βλέπεις παντού στο Pinterest. Τι λες, θα τη δοκιμάσεις;

Προϊόντα πολλαπλών χρήσεων +33%

Ποια δεν αγαπάει τα προϊόντα που κάνουν για πολλές χρήσεις; Είτε είναι της κατηγορίας DIY είτε ένα απλό κραγιόν για τα χείλη και τα μάγουλα, έχουμε ήδη «τσιμπήσει». Διάβασε επίσης:  Τρεις διαφορετικοί τρόποι να χρησιμοποιήσεις το κραγιόν (εκτός από τα χείλη!)
 
Μicroblading ή τατουάζ στα φρύδια +255%

Η Bella Thorne είναι φανατική αυτή της μεθόδου ενίσχυσης των φρυδιών.

Οι πλεκτοί κότσοι είναι οι νέοι κότσοι για το 2017 +125%

Tags: