Από το contouring στο μακιγιάζ προσώπου, που πολλές γυναίκες γνωρίζουμε και εφαρμόζουμε στο μακιγιάζ μας, περνάμε στο... hair color contouring, μια νέα τεχνική που κολακεύει το πρόσωπο μας. Χρησιμοποιώντας τις... φωτοσκιάσεις, προσθέτοντας δηλαδή πιο ανοιχτούς χρωματισμούς στα μαλλιά, μπορούμε να βελτιώσουμε το σχήμα του προσώπου μας και να αναδείξουμε τα πιο δυνατά μας χαρακτηριστικά.
t.jpgs.jpgm4.jpg
Η Γιώτα Ζαχαρίου, colorist–hairstylist της γνωστής αλυσίδας κομμωτηρίων «Georges Coiffures» δίνει λεπτομέρειες της νέας τάσης, που θα βοηθήσουν τις αναγνώστριες του star.gr .
Hair Contouring ανάλογα με το σχήμα του προσώπου:
Στρογγυλό σχήμα προσώπου: Στα στρογγυλά πρόσωπα οι ανοιχτόχρωμοι τόνοι είναι ιδανικοί για τα επάνω σημεία των μαλλιών μας, ενώ οι πιο σκούρες αποχρώσεις για τα σημεία κάτω από το ύψος των αυτιών και για τις άκρες των μαλλιών.
Τετράγωνο σχήμα προσώπου: Σε αυτό το σχήμα προσώπου φωτίζουμε με highlights τα σημεία που θα "μαλακώσουν" τις γωνίες μας.
Οβάλ σχήμα προσώπου: Αυτό το σχήμα προσώπου είναι ιδανικό για το hair contouring, τοποθετούμε τις ανοιχτές αποχρώσεις σε σημεία που θα φωτίσουν το πρόσωπο.
ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μελάνια Τραμπ, είναι κάποιες από τις επώνυμες που έχουν επιλέξει το hair contouring.
s2.jpgs3.jpgs4.jpg


t4.jpgt3.jpg
mm2.jpgmm3.jpg