Έχετε ξεκινήσει να μετράτε αντίστροφα για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου αφού πρόκειται να κάνετε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, όμως σας αγχώνει το γεγονός πως μπορεί να πάρετε περιττές θερμίδες;

Τώρα μπορείτε και να μην λιμοκτονήσετε ούτε όμως και να παχύνετε.

Μπορεί αν πάτε για γεύμα έξω σε μία ταβέρνα να μην θέλετε να φάτε μόνο την μαρουλοσαλάτα σας όπως τις υπόλοιπες μέρες αλλά κάτι πιο ιδιαίτερο.

Επιλέξτε λοιπόν ψητό ψάρι, ενώ αν θέλετε θαλασσινά πείτε ναι στο ψητό χταποδάκι, και όχι στα τηγανητά καλαμαράκια και τις πατάτες.

Αν πάτε στην παρέλαση και σας κόψει λόρδα, φροντίστε ή να έχετε φτιάξει σάντουιτς από το σπίτι σας ή αν αγοράσετε κάτι απ΄ έξω επιλέξτε αραβική πίτα και όχι τυρόπιτες ή σπανακόπιτες.

Μην κάνετε το λάθος που κάνουν οι περισσότερες. Μην μείνετε όλη την ημέρα νηστικιά για να του «δώσετε να καταλάβει» το βράδυ. Έτσι και θα σας τσακίσει το στομάχι σας και θα φάτε ό, τι βρείτε μπροστά σας με αποτέλεσμα να παχύνετε.

Αν θέλετε ένα γλυκό, φάτε ένα μικρό κομματάκι και όχι ολόκληρη μερίδα.

Εκμεταλλευτείτε το τριήμερο για να πάτε βόλτα με την οικογένειά σας. Περπατήστε όσο περισσότερο μπορείτε ή τρέξτε στο πάρκο.