Οι λάθος επιλογές των ρούχων που φοράμε αρκετές φορές μας κάνουν να δείχνουμε σαν να έχουμε πολλά παραπανίσια κιλά. Όσο μεγαλώνουμε αλλάζουμε το στυλ του ντυσίματος μας, είτε επειδή έτσι πιστεύουμε πως δείχνουμε πιο εντυπωσιακές είτε επειδή θέλουμε να ακολουθήσουμε τις νέες τάσεις της μόδας. Και κάπως έτσι πέφτουμε σε στυλιστικά λάθη!

Το πιο σημαντικό είναι να κάνεις επιλογές με βάση το σωματότυπό σου και όχι αποκλειστικά και μόνο με βάση το τι προστάζει η μόδα για την κάθε εποχή.

Ποια είναι όμως τα συνηθέστερα λάθη που κάνουμε και προσθέτουν κιλά στην εμφάνιση μας;

Στυλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις για να δείχνεις πιο αδύνατη

Κάνε τον σωστό συνδυασμό ρούχων

lathi ntusimatos

Για να δείχνει πιο σμιλευμένο και όμορφο το σώμα σου θα πρέπει να προσέχεις τις επιλογές που κάνεις. Είναι πολύ βασικό να τονίζεις την μέση σου και να μην την καλύπτεις, γιατί έτσι το μόνο που θα πετύχεις είναι να φαίνεται πιο μεγάλη η περιφέρεια σου.

Επίσης, όταν οι μπλούζες και τα φορέματα σου είναι πολύ κλειστά στον λαιμό, σου προσθέτουν περισσότερο όγκο, ενώ ταυτόχρονα κάνουν το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο παχύ.

Πρόσεξε την λαιμόκοψη που επιλέγεις να έχουν τα ρούχα σου

gunaikeio ntusimo tips

Όπως οι πολύ κλειστές μπλούζες, έτσι και οι τετραγωνισμένες στον λαιμό, σε δείχνουν πιο φουσκωμένη στο επάνω μέρος, καθώς μεγαλώνουν εμφανισιακά τα μπράτσα και τους ώμους σου.

Μη φοράς πολύ μακριές φούστες

foustes sumvoules

Προσοχή τώρα εδώ μιας και δεν αναφερόμαστε στα φορέματα, παρά μόνο στις φούστες. Οι ιδανικές φούστες είναι εκείνες που σταματούν στο γόνατο ή ακόμη και οι midi φούστες, αρκεί να φοράς ψηλοτάκουνα παπούτσια για να σου δίνουν ύψος και να κολακεύουν τα πόδια σου.

Μη φοράς πολύ φαρδιά ρούχα

fashion tips ediva.gr

Μπορεί τα φαρδιά ρούχα να είναι μέσα στην μόδα για το 2016, αλλά δεν θα πρέπει να το παρακάνεις. Τα φαρδιά ρούχα ως γνωστόν, μπορεί να είναι απίστευτα άνετα, αλλά μας κάνουν να δείχνουμε ακόμη πιο μεγαλόσωμες. Επέλεξε πιο εφαρμοστά κομμάτια, χωρίς όμως να χρειάζεται να ρουφάς συνέχεια το στομάχι σου.