Αν νομίζεις πως το δέρμα κάτω από τα μούσια σου, όσο μήκος κι αν έχουν, δεν χρειάζεται περιποίηση, κάνεις λάθος! Το star.gr σου παρουσιάζει τα τέσσερα απλά tips που χρειάζεται να κάνεις για να έχεις τέλειο πρόσωπο.

1. Τριμάρισμα

Δεν χρειάζεται να έχεις μούσι που παραπέμπει σε… αρχιμανδρίτη ή στον Γκάνταλφ! Ένα κοντό, περιποιημένο, μούσι είναι αυτό που θα αναδείξει περισσότερο το πρόσωπο και το στυλ σου, γι’ αυτό φρόντισε να το κον��αίνεις σε τακτά διαστήματα, με ψαλίδι ή μηχανή.

2. Σαπούνισμα

Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για να περιποιηθείς τις τρίχες στα μάγουλα και το πηγούνι σου είναι να τις σαπουνίσεις όπως τα μαλλιά σου. Ιδανικά, επέλεξε ένα αντιβακτηριαδιακό προϊόν, αλλιώς… περιορίσου στο σαμπουάν σου.

3. Απολέπιση

Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό καθαριστικό σαπούνι (scrub), κάνε κυκλικές κινήσεις πάνω από τα μούσια, προκειμένου να διώξεις τα νεκρά κύτταρα και την λιπαρότητα από την περιοχή.

4. Ενυδάτωση

Οι τρίχες περισσότερο ξεραίνουν την επιδερμίδα σου, παρά την προστατεύουν. Για το λόγο αυτό, μην παραλείπεις να κάνεις ένα ελαφρύ μασάζ με ενυδατική κρέμα! Γι�� το τέλειο, περιποιήσου και τα μούσια σου, με ειδικό λάδι.