​Αν έχεις ένα αγαπημένο αποσμητικό σίγουρα υπάρχει λόγος που βρίσκεται… στην καρδιά σου, αφού θα σε έχει σώσει πολλές φορές από ά��ολες στιγμές και θα έχει προλάβει τον ιδρώτα και την κακοσμία. Φαντάσου, λοιπόν, πόσο θα ενθουσιαστείς όταν μάθεις πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και με 3 άλλους τρόπους, οι οποίοι θα διευκολύνουν πολύ την καθημερινότητα και τη ρουτίνα ομορφιάς σου. Το ίδιο ισχύει και με το ταλκ: Μάθε τα 9 hot μυστικά ομορφιάς ΜΟΝΟ με ταλκ!

1. Αποσμητικό για την τριβή των μηρών

Επειδή δεν έχουμε όλες thigh gap (κενό ανάμεσα στα πόδια), το αποσμητικό μπορεί να εμποδίσει την εφίδρωση από την τριβή στο εσωτερικό των μηρών.

2. Αποσμητικό για ματ αποτέλεσμα

Σε αυτή την περίπτωση θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις ένα αντιιδρωτικό σε στικ, το οποίο σταματά την έκκριση του ιδρώτα, στην Τ-ζώνη του προσώπου σου για να απομακρύνεις τη λιπαρότητα. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, τα αποσμητικά καλύπτουν τις μυρωδιές για μερικά λεπτά, αλλά δε σε απαλλάσσουν από τον ιδρώτα. Συνήθως τα αντιιδρωτικά διατίθενται σε διαφορετικές περιεκτικότητες δραστικών συστατικών, που αδρανοποιούν για αρκετές ώρες τη λειτουργία των ιδρωτοποιών αδένων. Δηλαδή, ούτε ιδρώτας, ούτε μυρωδιές.

3. Αποσμητικό για τις φουσκάλες

Σίγουρα γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται κι επειδή, μάλλον, ποτέ δεν θα καταφέρεις να απαλλαγείς από αυτές – ειδικά όταν φοράς ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια -, τουλάχιστον τώρα μπορείς να τις προλάβεις. Πώς; Εφάρμοσε λίγο αποσμητικό στις φτέρνες σου και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο αισθάνεσαι πως δημιουργείται τριβή.

Πηγή: Shape