Θυμάσαι που σου είχαμε γράψει μερικά από τα μυστικά της Giselle για υπέροχα μαλλιά; Ε λοιπόν, σου έχουμε κι άλλα! Επειδή το καλοκαίρι τα μαλλιά σου θα ταλαιπωρηθούν από τον ήλιο, το αλάτι και το χλώριο, εσύ πρέπει να τα φροντίζεις περισσότερο απ' όσο συνηθίζεις. Η βραζιλιάνα καλλονή, πάντως, αυτό κάνει (εξού και το αποτέλεσμα). Σύμμαχός της; Η Pantene, η νέα σειρά της οποίας θα μας... λύσει τα χέρια το φετινό summer!

ΗΗΗΗΡΡΡΡ.jpg


Παρακάτω θα δεις 3 ακόμα tips για θεικά μαλλιά...

#1. Καθιερώνοντας μια σωστή ρουτίνα ομορφιάς το καλοκαίρι, τα μαλλιά σου θα είναι ενυδατωμένα, υγιή και γεμάτα λάμψη.

#2. Να αποφεύγεις το έντονο styling και να αφήνεις τα μαλλιά σου να κινηθούν ελεύθερα και φυσικά.

#3. Απόφυγε τις θερμές ηλεκτρικές συσκευές, όπως το πιστολάκι, το ψαλίδι και την πρέσα που επιβαρύνουν την τρίχα τους καλοκαιρινούς μήνες, αφυδατώνοντάς την ακόμα περισσότερο.

Extra Tip: Με τη σειρά Pantene Pro- V Αναδόμηση και Προστασία μπορείς να έχεις έως και 15 φορές πιο δυνατά μαλλιά. Κι αυτό γιατί το σαμπουάν Pantene ��εριλαμβάνει τη γνωστή τεχνολογία EDDS (τεχνολογία με αντιοξειδωτική δράση κατά της φθοράς των μαλλιών) και το conditioner περιλαμβάνει ιστιδίνη. Χρησιμοποιώντας το πλήρες πακέτο σαμπουάν και conditioner μαζί της ίδιας σειράς τα μαλλιά μπορούν να είναι υγιή εσωτερικά και όμορφα εξωτερικά. Τόσο απλό!

εργρεγ.jpg;εργςΓΡ.jpgΔες επίσης:


ΑΥΤΑ είναι τα μυστικά της Giselle για όμορφα και υγιή μαλλιά!