​Η ομάδα καλλιτεχνικού κοσμήματος J.A.W. Jewellery Art Workers συμμετέχει στην 1st ΑTHENS JEWELRY WEEK με την έκθεση “Τα πάντα ρεί”, από τις 30 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου, στην Ena Art Gallery.

ATHENS JEWELRY WEEK.jpg
Δεκατρείς σχεδιαστές κοσμημάτων της ��μάδας J.A.W. και ένας video artist που χρησιμοποιούν τη γλώσσα της δημιουργικής κοσμηματοποιίας και της εικόνας καταπιάνονται με τη γνωστή φιλοσοφική ρήση του Ηράκλειτου “Τα πάντα ρεί”. Τη μετατρέπουν σε ερώτημα και διατυπώνουν σύγχρονους προβληματισμούς, φόβους και ανησυχίες. “Θα βλέπουμε όνειρα; Θα επουλώνονται τα τραύματα; Πώς θα είναι η χαρά;Οι μέρες θα διαδέχονται τις νύχτες; Το κόσμημα ως προστάτης της ψυχής θα κατορθώσει να μας καθησυχάσει;”

IMG_8003d2.jpg
Συμμετέχουν οι Jewellery Art Workers: Μαρία Αποστολοπούλου, Αχιλλέας Γεωργιάδης, Στέλλα Δεληγιάννη, Άρτεμις Ζαφρανά,Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Νίκος Καρακώστας , Απόστολος Κλειτσιώτης, Βάλλυ Κοντίδη, Μαίρη Μαργώνη, Σαρίνα Μπέζα, Σοφία Παπαλεξίου, Mαρία Ψαριανού, D’ olium (Σοφία Μπαχλάβα-Βασίλης Σταμούλης) και ο video artist Θεοφάνης Κωνσταντίνου.

IMG_8010d2.jpg
Το ATHENS JEWELRY WEEK ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2016, φιλοδοξώντας να εξελιχθεί σε έναν θεσμό που θα δώσει μια ουσιαστική νέα πνοή στo χώρο της σύγχρονης κοσμηματοποιίας στην Ελλάδα.

JAW Φωτογραφια-χαμηλη αναλυση.jpg
Το φεστιβάλ αυτό θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του Ιουνίου, σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας, με τη συμμετοχή σχεδιαστών/κατασκευαστών, καλλιτεχνών, σχολών και γκαλερί.

JEWELKLEITSIOTIS.jpg
Πρόκειται για μία διαδρομή στην πόλη γεμάτη εκθέσεις, δράσεις, performances, ομιλίες και σεμινάρια, που σκοπεύει να φέρει στο ελληνικό κοινό τη σύγχρονη τάση του κοσμήματος από κοσμηματοποιούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα γύρω από το σώμα και το «δια-κοσμό» του και οι οποίοι θεωρούν το κόσμημα ως μορφή τέχνης. Όλες οι δράσεις και οι εκδηλώσεις, θα ανοίξουν για το κοινό μεταξύ 29 Ιουνίου και 3 Ιουλίου.

-Ena Art Gallery: Βαλαωρίτου 9γ - 210 3388501

-http://athensjewelryweek.com/

-Facebook: J.A.W jewellery art workers.