​Από την Ουαλία και την Ψυχολογία, στην Αθήνα, το στυλ και το «τιμόνι» των δημοσίων σχέσεων της Funky Buddha βρέθηκε ο Βασίλης Γκουτμάχερ, που ανοίγει τα χαρτιά του για το brand που αγαπούν οι νέοι!

«Ξεκίνησα την καριέρα μου ως ψυχολόγος σε μεγάλα κέντρα ψυχολογικής υποστήριξης, παράλληλα με τις σπουδές μου, στην Ουαλία, όμως, πολύ νωρίς, κατάλαβα πως η μόδα είναι κάτι που μου τραβάει το ενδιαφέρον, μιας και οι ψυχολόγοι θ��ωρούμαστε στην Ελλάδα οι γιατροί των τρελών. Αυτό βέβαια δεν ισχύει, αλλά η χώρα μας έχει να διανύσει κάποια χιλιόμετρα ακόμα για να εκτιμήσει τη χρησιμότητά του», λέει, στο περιοδικό «You», ο Βασίλης.

140416090931_1490.jpg
(Ο Βασίλης στην πασαρέλα της Funky Buddha στη 19η Athens Xclusive Designers Week)

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια ενασχόλησης με την μόδα, στη διάρκεια των οποίων έντυσε αρκετές κυρίες της showbiz ως στυλίστας, ο Βασίλης βρέθηκε στη θέση του διευθυντή μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Funky Buddha, περνώντας, όπως χαρακτηριστικά λέει, από «μεγάλα σχολεία».

Επισημαίνοντας πως ο κόσμος των media τον έχει ταυτίσει με το brand γιατί αυτός επικοινωνεί το σήμα, κάτι που δεν ισχύει για τον πελάτη, ο ταλαντούχος νεαρός τονίζει πως η στρατηγική της εταιρείας, που κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει μία από τις πιο αγαπημένες των νέων, είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς.

160516190323_3042.jpg
(Νίκος Κασιμάτης - Τζο Λαζοπούλου - Βασίλης Γκουτμάχερ στα εγκαίνια καταστήματος της εταιρείας)

Μάλιστα, ο ίδιος ο Βασίλης δίνει το… παράδειγμα και, χωρίς να σνομπάρει άλλα brands, φορά Funky Buddha από το πρωί μέχρι το βράδυ, αφού, όπως λέει, «έχει ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας, έχοντας μια υπέροχη συλλογή με κομμάτια που ανανεών��νται συνέχεια κατά τη διάρκεια της σεζόν»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ από τώρα τα ρούχα που θα βάλετε σε λίγους μήνες

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Λαμπερά εγκαίνια για το νέο ��ατάστημα «Funky Buddha»