Όλες οι γυναίκες, ιδίως εμείς οι Ελληνίδες που ακολουθούμε μια Μεσογειακή διατροφή, έχουν το αιώνιο άγχος μην εμφανίσουν κυτταρίτιδα. Αυτές πάλι που έχουν ήδη εμφανίσει, ψάχνουν τρόπους να απαλλαγούν απ' αυτήν.
Όπως έχουμε ξαναπεί, αυτή η όψη φλοιού πορτοκαλιού οφείλεται σε γονίδια, κακή διατροφή (κατανάλωση ζάχαρης, αναψυκτικών και junk food) και όχι αρκετή γυμναστική. Αν λοιπόν θέλετε να την εξαφ��νίσετε πρέπει να: τρώτε υγιεινά, να μειώσετε το αλάτι, τη ζάχαρη και το fast food στο ελάχιστο, να γυμνάζεστε εντατικά και να χρησιμοποιείτε κρέμες κατά της κυτταρίτιδας.
Τώρα θα με ρωτήσετε: τελικά, οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας κάνουν δουλειά; Όχι όλες, είναι η απάντηση. Ωστόσο, αυτές που είναι όντως αποτελεσματικές, μπορούν πραγματικά να κάνουν θαύματα!
Εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τον φαρμακοποιό σας (αποφύγετε τα μαγαζιά καλλιντικών για συμβουλές για τέτοια προιόντα) και να του ζητήσετε την καλύτερη κρέμα κατά της κυτταρίτιδας. Οι Γαλλικές εταιρείες έχουν τις πιο αποτελεσματικές.
Μια καλή κρέμα πρέπει να περιέχει τα εξής συστατικά-εχθρούς της κυτταρίτιδας: κισσό, καφεΐνη, σαλάσια, γκουαρανά.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: