​Ο καιρός ανοίγει και πάλι, με τη διάθεσή μας να ανεβαίνει και το μυαλό μας να "τρέχει" στο καλοκαιράκι. Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι είναι μια εποχή που όλες λατρεύουμε τόσο για τον γλυκό καιρό, όσο και για τα... ρούχα, που όσο να πεις είναι πιο ανάλαφρα και μας επιτρέπουν να "παίξουμε" πολύ πετυχαίνοντας τους τέλειους συνδυασμούς.

ρυθκτκυθκ.jpg

Η summer session λοιπόν, βρίσκει τις chic -και τυχέρες- γυναίκες με... bugdet στην Κυανή Ακτή και την Ιταλική Ριβιέρα. Για εμάς τις υπόλοιπες που δεν μπορούμε να τις μιμηθούμε ως προς τον προορισμό των διακοπών τους, προτείνω να τις μιμηθούμε ως προς το στιλ τους!

ρτξρτξρτξτρξ.jpg


ρυθκρθυκ.jpgΔεν υπάρχει περίπτωση να μην δεις γυναίκα με στιλ στις Κάννες, το Μονακό, το Σαν Τροπέ, το Κάπρι και το Πόρτο Φίνο που να μην φορά το all time classic κομμάτι του καλοκαιριού. Ναι, τη μαρινιέρα εννοώ. Είναι κλασσικό, στιλάτο, ευκολοφόρετο και πολύ σικάτο print! Η δε navy πινελιά που δίνει στο στιλ σου, δύναται να το... απογειώσει!

τξτρξτρυ.png
τξτρξτρυ.png

Φόρεσέ την με λευκό λινό παντελόνι, σορτς ή ζιπ κιλότ και συνδύασέ την με ταμπά αξεσουάρ (παπούτσια-τσάντα) και το αγαπημένο σου panama hat. Είσαι έτοιμη!

τυθκτυθκτκ.jpg
΄ξρτξτξ.jpg
υξρτξρτξ.jpg
θι΄θιο΄θι.jpg
τυξρτξτυ.jpg

Κι η... Αθηναϊκή Ριβίερα καλή είναι!

τυξτρξρτυξ.jpg