Με καταστήματα εντός και εκτός Ελλάδας συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη η Funky Buddha, το brand που αγαπούν οι νέοι. Εκτός από τα 18 σημεία πώλησης που ήδη υπάρχουν, η εταιρεία δημιουργεί νέα καταστήματα, τόσο στην Αττική, όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και στην Κύπρο.

Η Funky Buddha επέλεξε τη μέθοδο του franchising ως μία από τις βασικές στρατηγικές στην ανάπτυξη του δικτύου της.

Στις 8 Απριλίου άνοιξε τις πόρτες ��ου το κατάστημα της Λεμεσού, επί της οδούς Ανεξαρτησίας 179. Το νέο κατάστημα, που ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία της πόλης και στον οποίο παραχωρήθηκε η άδεια λειτουργίας του εν λόγω καταστήματος με τη μέθοδο Δικαιόχρησης – Franchise, λειτουργεί σε σε χώρο 240 τ.μ., σε ένα περιβάλλον με πολλά ανθρωπολογικά στοιχεία και ένα concept που εντυπωσιάζει τον καταναλωτή και στοχεύει στη δημιουργία ενός ανεπανάληπτου shopping experience για το κοινό του σήματος.

89 (800x600).jpg

Επίσης, πέρα από την Κηφισιά, έχουν παραχωρηθεί άδειες για την Καλλιθέα και το Παγκράτι, όπου τα νέα ��ημεία πώλησης της εταιρείας θα αρχίσουν σύντομα τη λειτουργία τους, ενώ έχουν υπογραφεί και άλλες επτά συμβάσεις δικαιόχρησης για διάφορες περιοχές στην Ελλάδα.

Παράλληλα, η εταιρεία αναπτύσσει και τα δικά της ιδιόκτητα καταστήματα, με ναυαρχίδα την Ερμού, όπου το νέο κατάστημα θα στεγασθεί σε χώρο 670 τ.μ. και θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 28 Απριλίου, ενώ, στις 19 του μήνα, ξεκινά τη λειτουργία του και το κεντρικό κατάστημα των νοτίων προαστίων, στη Γλυφάδα, 300 τ.μ., επί της οδού Μεταξά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Funky Buddha: ΔΕΙΤΕ από τώρα τα ρούχα που θα βάλετε σε λίγους μήνες