Πόσες από εμάς δεν έχουμε θαυμάσει το άψογο στιλ της Τζίτζι Χαντίντ και της Ριάνα; Καλά, ίσως της Ριάνα να το βρίσκουμε λίγο ακραίο αλλά μερικές φορές μας αρέσει. Ε λοιπόν, πίσω από το ντύσιμο των κυριών αυτών βρίσκεται η Yael Aflalo.

θθθθθ.jpeg

Σύμφωνα με τους New York Times, ένα πάρτι πριν από μερικά χρόνια και μια άβολη συζήτηση σχετικά με το πόσο η μόδα βλάπτει το περιβάλλον, στάθηκαν αφορμή για την Yael Aflalo, τη γυναίκα πίσω από τις άψογες εμφανίσεις των stars και top models, να δημιουργήσει το δικό της label, το οποίο διαφέρει από όλα τα άλλα! Είναι άκρως φιλικό προς το περιβάλλον.

Αρχικά, πίστεψε πως το να μεταμορφώνει ρούχα από υπαίθριες αγορές και second hand καταστήματα ήταν αρκετό και σίγουρα «πράσινο», ωστόσο, μετά άρχισε να ασχολείται και να μελετά ζητήματα στρατηγικής αναβάθμισης της εταιρείας.

ρθκρθκρτθκ.jpeg

Με τα χρήματα που είχε κερδίσει από όλη αυτή την διαδικασία, η Yael δημιούργησε το «Reformation». Από τα ρούχα και τον τρόπο κατασκευής τους μέχρι τον χώρο που στεγάζεται η εταιρεία, όλα συμβαδίζουν με την φύση. Μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου «γεννήθηκε», έχοντας ως στέγη ένα διώροφο εργοστάσιο στο κέντρο του Λος Αντζελες και τρία καταστήματα, ένα στο L.A και δύο στη Νέα Υόρκη.

Η ετικέτα του brand γράφει χαρακτηριστικά: «Κάνουμε απίστευτα ρούχα, που δεν σκοτώνουν το περιβάλλον», συνοψίζοντας με μία φράση την φιλοσοφία της εταιρείας. Ακόμα και η ιστοσελίδα του brand είναι φιλική προς το περιβάλλον, με την Yele να αναθέτει σε ομάδα ειδικών να μειώσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις αυτής.

Από το «πράσινο» Reformation δεν λείπουν οι διάσημες πελάτισσες με την Τέιλορ Σουίφτ, την Τζίτζι Χαντίντ, την Ροζι Χάντινγκτον-Γουίτλει, την Ριάνα και την Εμιλι Ραταϊκόφσκι να επιλέγουν τα ρούχα του.

ewrgrwegerg.jpgertherth.jpg
wergweg.jpguuuuuuuuu5tttttttt.jpg

Οι άνθρωποι του Reformation δεν θέλουν να τους θυμούνται για την επιχειρηματική τους διαφοροποίηση, αλλά για το ότι επιθυμούν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για το περιβάλλον, πράγμα που σιγά-σιγά φαίνεται πως καταφέρνουν.