Όπως θα είδες σε post του star.gr (αν δεν το «πέτυχες» κάνε κλικ ΕΔΩ), οι κυρίες που πήγαν στο θρυλικό πάρτι του Vanity Fair που έπεται της εκδήλωσης των Oscars, έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Ωστόσο, μια ήταν εκείνη που μας καθήλωσε τόσο λόγω του φορέματος που επέλεξε, όσο και για τα μαλλιά και το make-up που διάλεξε για να το υποστηρίξει. Α! Και φυσικά λόγω των άψογων αναλογιών της που φρόντισε να αναδείξει με τον πιο chic τρόπο. Ο λόγος για την εμφάνιση της Miranda Kerr!

rwthwrthwrthwe.jpg

ynyjyjyjyjyjyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.jpg

Η γλυκιά Miranda μαγνήτισε τα βλέμματα με το κατακόκκινο φόρεμα που επέλεξε αλλά και με τα σέξι –πλην όμως chic- σκισίματα που φέρει.

H 32χρονη καλλονή και μητέρα, διάλεξε ένα custom made -ειδικά σχεδιασμένο για τη βραδιά- KaufmanFranco φόρεμα, το οποίο συνδύασε με Atelier Swarovski κοσμήματα και κατάφερε να κάνει τους πάντες να παραμιλούν.
rthrthrwth.jpg
Τι να κάνουμε; Μπορεί η ομορφιά να είναι ένα εγγενές προσόν με το οποίο σε προικίζει ο Θεός και για το οποίο ουδέποτε κόπιασες, αλλά δεν παύει να είναι ένα «ισχυρό» προσόν κι η Miranda δείχνει να το εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

rthwrthwteheeeeeeeeeeeeeeee.jpg

Tip: Αν σκοπεύεις να αντιγράψεις κάποια στιγμή το look της ή έστω να επιλέξεις μια κόκκινη δημιουργία, θυμήσου να κάνεις NATURAL μακιγιάζ και ΑΠΛΟ χτένισμα. Η υπερβολή θα το κάνει κιτς-απόφυγέ την!