​Έτσι… ξαφνικά το καρέ μπήκε στην ζωή μας και έγινε το πιο δημοφιλές κούρεμα στο Χόλυ��ουντ και στην Ελλάδα.

rozi.jpgtheron.jpgnaomi.jpg

Ρόζι Χάντινγκτον Σαρλίζ Θερόν​ Nαόμι Κάμπελ

Μοντέλα διεθνούς φήμης και γυναίκες που κάνουν καριέρα στον χώρο της τέχνης και του θεάματος, το τόλμησαν και το λάνσαραν… τέλεια, κάνοντας εκατομμύρια κυρ��ες να ζητήσουν από τους κομμωτές να πάρουν ψαλίδι και να…. δημιουργήσουν!

beyonce.jpgema-stone.jpgdoreta.jpgjlo.jpg
Μπιγιονσέ Ζιζέλ Νόουλς Έμα Στόουν Ντορέττα Παπαδημητρίου Τζένιφερ Λόπεζ

Ποιο καρέ μου ταιριάζει;

Επισκεφτήκαμε τα κομμωτήρια «Georges Coiffures» στo Κολωνάκι, συναντήσαμε την hairstylist Τίνα Ξυνά, η οποία μας έδωσε μερικά tips, που θα πρέπει να έχουμε κατά νου, πριν κόψουμε τα μαλλιά μας!

"-Το μακρύ καρέ ταιριάζει στα περισσότερα σχήματα προσώπου

-Το ίσιο καρέ ταιριάζει περισσότερο στα οβάλ πρόσωπα

-Αν έχετε τετράγωνο πρόσωπο, με έντονες γωνίες, ιδανικό είναι το μακρύ καρέ με τις αφέλειες ή το πολύ κοντό καρέ με περισσότερο μήκος ώστε να μην έχει όγκο στα πλάγια και να κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται μακρύτερο

-Είναι μύθος αυτό που λέν�� κάποιοι ότι δεν υπάρχει καρέ που να πηγαίνει σε κυρίες με στρογγυλό πρόσωπο. Σε μια τέτοια περίπτωση το καρέ πρέπει να είναι ασύμμετρο ή φιλαριστό ,ώστε να αποσπά την προσοχή από το σχήμα του προσώπου και να απαλύνει τις καμπύλες του. Αν θέλετε ένα κοντό καρέ, τότε είναι απαραίτητες οι αφέλειες στο πλάι. Αν πάλι θέλετε κάτι μακρύτερο, επιλέξτε ένα φιλαριστό κούρεμα αποφεύγοντας τον όγκο στο κούρεμά σας.

aniston.jpgcemeron.jpgstefanidou.png

Τζένιφερ Άνιστον Κάμερον Ντίαζ Τατιάνα Στεφανίδου

-Αν το πρόσωπο σας έχει σχήμα καρδιάς (βλέπε Τζένιφερ Άνιστον), αυτό που πρέπει να προσέξετε δεν είναι το μήκος του καρέ αλλά την φράντζα που θα το συνοδεύει! Μια χωρίστρα στο πλάι ή και φράντζα γλυκαίνουν το σχήμα του προσώπου σας, κρύβοντας μέρος του μετώπου κι έτσι μπορείτε να έχετε όποιο μήκος και στιλ καρέ θέλετε.

-Με μύτες ή χωρίς, με φράντζα μακριά ή κοντή, το καρέ είναι πρακτικό και εύκολο με πολλά διαφορετικά χτενίσματα.

-Μπορεί να χτενιστεί ίσιο, σπαστό με μπούκλες και σινιόν για βραδινό"

kagia.jpgxadid.jpgpaltroo.jpg
Βίκυ Καγιά Τζίτζι Χαντίντ Γκουίνεθ Πάλτροου

Καλή Επιτυχία, ότι κι αν επιλέξετε!