Η ομορφιά, η ξεκούραση, η αναζωογόνηση κι η αντιγήρανση έχουν όνομα και… κοστίζουν!

Η Daily Mail, μας σύστησε το σημείο συνάντησης μεγιστάνων του χρήματος, πάμπλουτων υπουργών και «γαλαζοαίματων», Ρώσων ολιγαρχών και top model. Πρόκειται για το μέρος που λατρεύει να χαλαρώνει το πιο περιζήτητο μοντέλο Κάρλι Κλος, η ποπ σταρ Νάταλι Ιμπρούλια, η πρώην πριγκίπισσα - socialite Σάρα Φέργκιουσον και πολλές άλλες κυρίες.

003Mikes-1187x501.jpg

Ο λόγος για την κλινική Vivamayr, που βρίσκεται κοντά στις όχθες της λίμνης Atlausee στην Αυστρία. Ο χειμερινός ήλιος καθρεπτίζεται στο χιόνι των Άλπεων κι όλα παίρνουν άλλη διάσταση! Εκεί, όλα είναι λευκά. Στα λευκά είναι ντυμένος κι ο Dr. Fegerl, ο medical director της κλινικής.

ρυιλτυιλ.jpg

Σύμφωνα με τις αντιλήψεις του dr. Fegerl , αν κανείς υιοθετήσει υγιεινούς τρόπους ζωής, τότε μπορεί να ζήσει ως και 20 χρόνια περισσότερο απ’ ότι συνήθως.

Το διεθνές anti – aging market αξίζει περισσότερο από 150 δισ. λίρες και υπολογίζεται να κάνει κέρδη 216 δισεκατομμύρια λίρες το 2018!

Η ανάγκη των γυναικών να τα… «βάλουν» με το χρόνο, δεν ήταν ποτέ τόσο πυρετώδης όσο σήμερα στην Ευρώπη, μολονότι στη συγκεκριμένη κλινική αντιγηραντικές μέθοδοι εφαρμόζονται ήδη από τη δεκαετία του ’50.

υθότθο΄τθο.jpg

Λίγα λόγια για την κλινική…

Η συγκεκριμένη κλινική είναι η πιο πρόσφατη στη σειρά μιας αλυσίδας κλινικών που λειτουργούν εδώ και δέκα χρόνια αποτελώντας το meeting point όλων των πλούσιων και διάσημων.

Η διατροφή περιλαμβάνει το λιγότερο τρία λίτρα νερό την ημέρα, θεραπείες για να διώξει κανείς τις τοξίνες από το σώμα του, αναφέρει η συντάκτρια της Daily Mail, Jan Moir που βρέθηκε στη συγκεκριμένη κλινική για να ελέγξει τις υπηρεσίες της και βρέθηκε να αναχωρεί 10 κιλά πιο αδύνατη.

υθότθιο΄τθο.jpg

Προσφέρονται ακόμα ποικίλα είδη μασάζ, ρινικές θεραπείες, ειδικά ποδόλουτρα και άλλα πολλά, χαλαρωτικά και θεραπευτικά.

Τι απαγορεύεται; Η ζάχαρη, ο καφές και το αλκοόλ. Επίσης δεν μπορείς να φας τίποτα μετά τις 4 το απόγευμα.

υιούι΄θουιό.jpg

Σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, ωστόσο, που επικαλείται η συντάκτρια του άρθρου, οι πλούσιοι ζουν περισσότερο από τους φτωχούς, κι ένας λόγος είναι ότι έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τέτοια μέρη.