Η γιορτή των ερωτευμένων είναι προ των πυλών και εσείς σίγουρα θα σχεδιάζετε το κατάλληλο outfit για τη βραδινή σας έξοδο με το έτερο ήμισυ. Σας προτείνουμε να κινηθείτε σε safe χρωματικές επιλογές, όπως το all time classic κόκκινο ή το διαχρονικό μαύρο.

yrukryury.jpg

Ανάλογα με το σωματότυπό σας επιλέξτε το σε μίνι ή maxi, loose ή εφαρμοστό, με δαντέλα ή διαφάνεια κι αναδείξτε τα δυνατά σημεία του σώματός σας. Να έχετε στο νου σας πως δεν χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προκλητικές κι αποκαλυπτικές ώστε να πετύχετε μία ελκυστική εμφάνιση που θα τον γοητεύσει.
jyjy6.jpg
ytnetnyeyn.jpg
45yjeytjtyj.jpg

Extra Tip #1: Η γραμμή του φορέματος που θα επιλέξετε, καλό θα ήταν να είναι στενή, Α γραμμή, με μήκος μέχρι το γόνατο περίπου, ιδανικά μίντι. Το στιλ αυτό είναι εξαιρετικά chic, ενώ παράλληλα επειδή το φόρεμα εφαρμόζει στο σώμα- αν και δεν αφήνει κάποιο μέρος του σώματός σας εκτεθειμένο- είναι άκρως θηλυκό και σέξι όπως ακριβώς απαιτεί η περίσταση.

Extra tip #2: Ένα ζευγάρι σέξι, μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες είναι ιδανικές για να ολοκληρώσουν το valentine’s look σας. Άλλωστε, όπως ήδη θα ξέρετε, το διαχρονικό αυτό τακούνι, οι άντρες το αγαπούν!