Η ημέρα των ερωτευμένων αποτελεί μια καθαρά εμπορική γιορτή, αλλά συγχρόνως και μια καλή ευκαιρία να εξωτερικεύσεις στον αγαπημένο σου τα συναισθήματά σου! Ε... ντάξει όχι μόνο αυτό. Αλλά κι ένα special occasion να... τον αποπλανήσεις σεξουαλικά!

uiktiktiyktyk.jpghjkghkghjgh.jpg

Άγιος Βαλεντίνος όμως, χωρίς σέξι εσώρουχα ΔΕΝ υφίσταται! Γι’ αυτό το star.gr μοιράζεται μαζί σου τις τάσεις που κάνουν διεθνώς θραύση για να εμπνευστείς και για τις δικές σου hot βραδιές. Εσύ δεν είναι απαραίτητο να φορέσεις βέβαια Agent Provocateur και Victoria's Secret όπως τα κορίτσια στις φωτογραφίες! Υπάρχουν οικονομικές εταιρείες με εξίσου sexy προιόντα!

ryukrukruykryuk.jpgtyutydeuer.jpg

Να θυμάσαι: Το κόκκινο, το μαύρο και το ροζ έχουν την τιμητική τους την συγκεκριμένη μέρα. Όσο για τις υφές; Ξεχάστε τις βαμβακερές (τουλάχιστον γι’ αυτήν την βραδιά) και «πα��ξτε» με το βελούδο, το δέρμα, το μεταξωτό και το σατέν ύφασμα!

Extra Tip: Τα αξεσουάρ παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο με τα εσώρουχα! Πες ΝΑΙ σε κάλτσες, ζαρτιέρες, κορμάκια, κορσέδες, γάντια, μάσκες, φτερά και πούπουλα (κυριολεκτικά). Α! και να μην ξεχάσω τα ψηλοτάκουνα παπούτσια! Είναι MUST! Μην βγάλεις στιγμή τα high heels σου.

ευξερυξςρυ.jpgrthwthqeh.jpg

τθιλτθιλτλιθ.jpgθιιιιιιιι.jpg