Η νέα τεχνική που ήρθε να πάρει τη θέση του contouring και μας έχει λύσει τα χέρια, αφού αντί να παιδευόμαστε με «κοψίματα» και φωτοσκιάσεις, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εφαρμόσουμε το highlighter μας σε ορισμένα στρατηγικά σημεία του προσώπου, ακούει στο όνομα strobing!

Δείτε παρακάτω 5 tricks για σούπερ strobing:

1.Μην πέσετε στην παγίδα περιττών αγορών. Δε χρειάζεστε κάποια ειδική – και πολλές φορές πανάκριβη, παλέτα για να ακολουθήσετε το συγκεκριμένο trend. Το κλασικό και αγαπημένο σας highlighter είναι το μόνο που θα χρειαστείτε.

2.Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία εφαρμογής, δοκιμάστε να βρέξετε ελάχιστα το πινέλο σας. Το συγκεκριμένο trick θα σας χαρίσει καλύτερο αποτέλεσμα, αφού η λάμψη θα είναι πιο έντονη και θα γίνει «ένα» με την επιδερμίδα του προσώπου σας.

3.Σίγουρα το strobing δεν ακολουθεί τους αυστηρούς κανόνες του contouring, καλό είναι όμως να μην το παρακάνετε. Αν υπάρχουν περιοχές στο πρόσωπό σας που εμφανίζουν σπυράκια, πόρους ή ρυτίδες, αποφύγετε να εφαρμόσετε εκεί το highlighter καθώς θα υπερτονίσει την όποια ατέλεια.

4.Μην ξεχνάτε τα βλέφαρα. Μπορεί το strobing να θεωρείται τεχνική μακιγιάζ για την επιδερμίδα, όμως λίγο highlighter στο κινητό βλέφαρο αρκεί για να φαίνεται σα να ξυπνήσατε μόλις από το beauty sleep σας. Δοκιμάστε το!

5.Aν θεωρείτε ότι σε κάποιο σημείο υπερβάλατε, μια διάφανη πούδρα θα διώξει την περιττή ποσότητα και θα σας εξασφαλίσει όσο έντονο ή ήπιο αποτέλεσμα επιθυμείτε.