​Έχεις λίγα και λεπτά μαλλιά όμως δεν θέλεις να επιβαρύνεις τη ρίζα σου βάζοντας extensions;

Τώρα με φυσικούς και εύκολους τρόπους μπορείς να το πετύχεις ξοδεύοντας μάλιστα ελάχιστα χρήματα.

Πρώτον, θα πρέπει να αλλάξεις λίγο τον τρόπο που στεγνώνεις τα μαλλιά σου. Ξεκίνησε στρίβοντας το κεφάλι σου προς τη μία και την άλλη πλευρά, κάνοντας ταυτόχρονα μασάζ στη ρίζα με τα δάχτυλα. Αφού τελειώσεις, χρησιμοποίησε για το χτένισμα μία στρογγυλή βούρτσα, ξύνοντας την ρίζα. Αυτή η τεχνική θα προσδώσει πάχος και κίνηση στα μαλλιά.

Δεύτερον, λίγο πριν κοιμηθείς φτιάξε μία αλογοουρά πολύ ψηλά και κράτησέ την όλο το βράδυ. Έτσι θα διατηρήσεις τον όγκο στις ρίζες των μαλλιών σου, ενώ το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις το πρωί είναι να ταρακουνήσεις τα μαλλιά σου με τα δάχτυλα.

Τρίτον, αν έχεις λεπτή τρίχα προτιμήσε να κάνεις χωρίστρα στο πλάι και όχι στη μέση, ενώ καλό θα είναι να σταματήσεις να χρησιμοποιείς αξεσουάρ που ισιώνουν τα μαλλιά καθώς αυτό θα κάψει ακόμα περισσότερο την τρίχα σου.

Τέταρτον, απέφυγε όσο μπορείς τις βαφές και τις ανταύγειες πράγμα που αποδεδειγμένα καταστρέφει και αδυνατίζει τα μαλλιά.

Πέμπτον, πες ναι στα ρόλεϊ! Τυλίξε τα μαλλιά σαυ λίγο πριν κοιμηθείς και λύσε τα το πρωί. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.