Οι περισσότερες γυναίκες είναι λάτρεις των μακριών μαλλιών. Ωστόσο, δεν είναι λίγες εκείνες που προσπαθούν να τα μακρύνουν, αλλά δεν μπορούν. Αν συγκαταλέγεσαι κι εσύ σ’ αυτές, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω ερωταποκρίσεις για να σου λυθούν ΟΛΕΣ οι απορίες!

sdfgsfdgsdf.jpgsdfgsfdgsdfg.jpg

-Πως μπορώ να αποκτήσω μακριά μαλλιά;

Αν δεν έχουμε ταλαιπωρημένα ή καταστραμμένα μαλλιά με ένα απλό καθάρισμα στις άκρες κάθε δύο μήνες, θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε! Φανταστείτε ότι τα υγιή μαλλιά μακραίνουν κατά μέσο όρο ένα εκατοστό το μήνα!

Αν τώρα τα μαλλιά μας είναι ταλαιπωρημένα, θα πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε τις ανάγκες τους!

φγηξι,λφηλγηκλ.jpg


hairs.jpg

-Χρειάζονται ενυδάτωση και αναδόμηση ή μήπως πρέπει να κουρευτούν;

Όπως είπε στο star.gr ο γνωστός hairstylist των "Georges Coiffures", Χάρης Κατρίτος: «Αν τα μαλλιά μας δεν είναι ενυδατωμένα και είναι υπερβολικά ταλαιπωρημένα, όσες μάσκες και να βάλουμε δεν θα μακρύνουν, καθώς τα κατεστραμμένα μαλλιά έχουν την τάση να αρρωσταίνουν και τα υπόλοιπα (μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά)»!

xk.jpg
Χ.Κατρίτος

Extra tip του Χάρη Κατρίτου: «Όλες μπορείτε να αποκτήσετε μακριά, λαμπερά και υγιή μαλλιά, αρκεί να ενημερώνεστε σωστά για το τι χρειάζονται! Να συζητάτε με τον κομμωτή ή την κομμώτρια σας για το μήκος που θέλετε να αποκτήσουν τα μαλλιά σας! Να έχετε στόχο! Bρείτε τον hairstylist που θα νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά στα χέρια του, χωρίς να φεύγετε με.... κλάματα ή δυσαρέσκεια κάθε φορά που σηκώνεστε από την καρέκλα του κομμωτηρίου».

«Δείτε πως απολαμβάνει η μικρή Σανέλ το ψαλίδι», συμπληρώνει ο Χάρης, χαμογελώντας!

jjjjjjjjjjjjjj.jpg