Όπως σου έχουμε ξαναγράψει, το μακρύ καρέ είναι η νούμερο ένα τάση στα μαλλιά για τη φετινή σεζόν. Βέβαια, αυτό θα το έχε��ς διαπιστώσει και μόνη σου μιας και 9 στις 10 γυναίκες εκεί έξω έχουν επιλέξει το εν λόγω κούρεμα.

FGHNFDNDETY.jpg

Αν είσαι κι εσύ ανάμεσα σ’ αυτές που σκέφτονται να κόψουν τα μαλλιά τους μακρύ καρέ, πρέπει να είσαι σίγουρη ότι θα σου ταιριάζει. Οπότε, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω tips...

-Αρχικά, να σου πούμε γιατί ξαφνικά αυτό το hairstyle έγινε top trend. Είναι chic (για την ακρίβεια ultra-chic) και αποτελεί και την ΙΔΑΝΙΚΗ λύση για τις γυναίκες που έχουν ταλαιπωρήσει ή κάψει τα μαλλιά τους με τις βαφές και τα ισιωτικά. Αν λοιπόν έχεις κι εσύ φθαρμένες άκρες, πες ναι στο μακρύ καρέ! Θα είσαι στη μόδα και θα σώσεις και τα μαλλιά σου!

σδγφσδγσφγσδφγσδφγ.jpgfghnfdhndhnsdfn.jpg


-Επίσης, πρέπει να σου πούμε σε ποιες γυναίκες ταιριάζει. Πρώτον, είναι super επιλογή για όλες τις ηλικίες, με τις κυρίες 30 ετών και άνω να το τιμούν ιδιαιτέρως μιας και τους πηγαίνει ακόμα περισσότερο. Ακόμα, ταιριάζει πολύ σε γυναίκες με λεπτά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Αν για παράδειγμα έχετε έντονη μυτούλα, καλό θα ήταν να μην το επιλέξετε γιατί θα κάνει «μπαμ». Μην τονίσετε το χαρακτηριστικό που δεν είναι το «δυνατό» σας χαρτί!

σφδβσδφβαβαφδβ.jpgξτυξδτξσδυ.png
-Extra Tip: Να θυμάστε ότι το μακρύ καρέ θέλει αρκετή φροντίδα. Ίσιωμα ή έστω μια απλή περιποίηση είναι πάντα απαραίτητη μετά το λούσιμο!

ηξδξσφ.jpgφγξφγξφγξφγξ.jpgΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ: