​Η καλλιτεχνική ομάδα των "Georges Coiffures", υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Τσουνάκη, γόνου γνωστής οικογενείας κομμωτών, τροχίζει τα ψαλίδια και κάνει τα τελευταία mix με τις βαφές της, ώστε να είναι πανέτοιμή για τον διεθνή διαγωνισμό TrendVision Awards 2015, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο!

mesa-mesa.jpg
Αντώνης Λανός, Μαριάννα, Παναγιώτης Τσουνάκης & Χάρης Κατρίτος

Ο Χάρης Κατρίτος (colourist & make up artist) και ο Αντώνης Λανός (couper and stylist), έχοντας πάρει το «πράσινο φως» από πασίγνωστη εταιρεία καλλυντικών, που διοργανώνει στην Ελλάδα τον διαγωνισμό για κομμωτές ηλικίας έως 30 ετών, κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε εκατοντάδες διαγωνιζόμενους και να κάνουν το μεγάλο «κλικ» στους Γερμανούς, διεκδικώντας μια θέση στ�� portfolio του θρύλου της Κομμωτικής Vidal Sassoon, υπό την ομπρέλα του οποίου γίνεται το καλλιτεχνικό event στην γερμανική πρωτεύουσα.

mariana3.jpgmariana5.jpgmariana6.jpg
Το μοντέλο Μαριάννα

Το αχτύπητο δίδυμο Χάρης και Αντώνης και το μοντέλο Μαριάννα, επιλέγοντας μια από τις δύο τάσεις που ορίζει το φετινό Trend Vision, έχουν στόχο να καταπλήξουν την αυστηρή και απαιτητική κριτική επιτροπή, που απαρτίζεται από κομμωτές παγκοσμίου φήμης, φιλοδοξώντας να κατακτήσουν την πρωτιά στον παγκόσμιο διαγωνισμό.

«Με τις ολοκαινούργιες βαφές της εταιρείας που διοργανώνει στην Ελλάδα τον διαγωνισμό, μεγάλη φαντασία και πολύ πάθος, δημιουργήσαμε ένα icon, που ευελπιστούμε να γίνει… trend» είπε στο star.gr ο colourist & makeup artist, Χάρης Κατρίτος.
xaris2.jpg
Χάρης Κατρίτος
Και επειδή όλες οι γυναίκες, εκτός από τα μαλλιά τους, αγαπούν τα παραμύθια και την... χρυσόσκονη, o Χάρης και ο Αντώνης φρόντισαν και γι’ αυτό! Πέτυχαν να δώσουν στην Μαριάννα ένα…ανδρογενή λουκ που επιτάσσει η μόδα, μ' ένα ταυτόχρονα, άκρως θηλυκό baby-pink χρώμα, το οποίο δίνει την εντύπωση ότι η κουπ της έχει «πασπαλιστεί» με light ροζ πούδρα!
marianaolo.jpgmariana4.jpg

«Εφαρμόζοντας κατά γράμμα τους κανόνες που ορίζει το Trend Vision Αwards 2015, δημιουργήσαμε ένα fashion λο��κ, που εύκολα θα μπορούσε να υιοθετήσει μια σύγχρονη μοντέρνα γυναίκα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η καλλιτεχνική ομάδα των κομμωτηρίων μας, συμμετέχει για να δημιουργήσει την δική της πρόταση στο ολοκληρωμένο λουκ μαλλιών μιας γυναίκας» συμπλήρωσε στο star.gr ο Χάρης Κατρίτος, εκφράζοντας την αισιοδοξία να κερδίσουν μια θέση στις σελίδες του διάσημου βρετανού κομμωτή Vidal Sassoon, εμπνέοντας εκατομμύρια καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο!

vsassoon1_v_10may12_rex_b_426x639.jpg

Vidal Sassoon

«The only place where success comes before work is a dictionary (μτφ: Το μόνο μέρος, όπου η επιτυχία έρχεται πριν τη δουλειά, είναι στο λεξικό)» είχε πει κάποτε ο θρύλος της Κομμωτικής, Vidal Sassoon… Για την διάκριση στο Βερολίνο λοιπόν, απαιτείται πολλή προσπάθεια, μεγάλο ταλέντο και αρκετή τύχη! Το πρώτο και το δεύτερο είναι στα χέρια του Χάρη, του Αντώνη και της Μαριάννας, για το τρίτο ας ελπίσουμε ότι η Γερμανία – σε αντίθεση με τα μνημόνια- θα αποδειχτεί για την Ελλάδα γουρλίδικη!

Georges Coiffures: 86 χρόνια στην ομορφιά των μαλλιών σας

86xronia.jpg
Με μότο το «Be yourself (να είσαι ο εαυτός σου)» η τρίτη γενιά των «Georges Coiffures» συνεχίζει με συνέπεια, αφοσίωση και πολλή αγάπη να χαρίζει υγεία, λάμψη και ομορφιά στα μαλλιά, όπως γίνεται εδώ και 86 χρόνια από τα κομμωτήρια της επιχείρησης.

mikroula.jpg

Δημιουργικοί, εκπαιδευμένοι, ενημερωμένοι και φιλικοί καλλιτέχνες, δίνοντας προτεραιότητα στην δύναμη των μαλλιών, κατευθύνουν αναλόγως τους πελάτες των κομμωτηρίων, ώστε τα μαλλιά τους να είναι πάντοτε λαμπερά, γεμάτα ζωντάνια και να αναδεικνύουν το χρώμα, τις ανταύγειες, την κουπ και το χτένισμα τους.

kifisia.jpg

kolonaki.jpg
psixiko.jpg

Πάντοτε μέσα στις τάσεις της εποχής και σε χώρους άνετους και πολυτελείς, οι κομμωτές των «Georges Coiffures», χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα βαφών και περιποίησης δίνουν με τα σύγχρονα αξεσουάρ τους το καλύτερο αποτέλεσμα, ανάλογα με την περίσταση και την διάθεση των πελατών τους, ώστε να είναι ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι σε κάθε τους επίσκεψη.

modern.jpg
modern2.jpg

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πολλοί επώνυμοι από τον χώρο της μόδας και της τέχνης εμπιστεύονται τα «Georges Coiffures» για τις casual, αλλά και τις πιο grande εμφανίσεις τους, ενώ αμέτρητες νυφούλες της «καλής κοινωνίας» αφήνονται στα χέρια του καλλιτεχνικού εκπροσώπου της τρίτης γενιάς Georges, Τάκη Τσουνάκη και των συνεργατών του στην πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους.

sik.jpg

sik2.jpg

Μην χάνετε χρόνο λοιπόν, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, επισκεφτείτε τα «Georges Coiffures», εκμεταλλευτείτε τα μοναδικά πακέτα προσφορών των κομμωτηρίων και θα δείτε πως θα γίνει η πιο όμορφη συνήθεια σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνάκι: 210-7246055 / 210-7246680 / 6949720852
Ψυχικό: 210-6719911 / 210-6756360 / 6986163030
Κηφισιά: 210-6250449 / 210-8016939 / 6949720851
Metro Mall: 210-9708430 / 210-9708451 / 6945043499
Mail: info@georgescoiffures.gr

Facebook: Georges Coiffures