Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αυτήν την περίοδο του χρόνου –πόσο μάλλον στην Ελλάδα που οι θερμοκρασία το φθινόπωρο παραμένει σε υψηλά επίπεδα- δεν ξέρουν τι πανωφόρι να προτιμήσουν.

,τρυκιτυ.jpg

Έτσι, στους δρόμους στήνεται ένα «πάρτι» κακογουστιάς που σε μπερδεύει. Από την μία βλέπεις γυναίκες με κοντομάνικα, από την άλλη κυρίες με καμπαρντίνες, για να «πέσει» τελικά το μάτι σου στις… υπερβολικές που κυκλοφορούν με τα… Moncler Οκτώβρη μήνα (Σημείωση: Στην Ελλάδα-όχι στην Σουηδία).

wtrhwth.jpg

Τι φοράμε λοιπόν το φθινόπωρο για να είμαστε εντός κλίματος και στιλάτες ταυτόχρονα;

Καμπαρτίνες, leather jackets, oversized «χουχουλιάρικες» ζακέτες, σακάκια, hoodies, παρκά, cardigans και denim μπουφάν είναι από αυτά που μπορείτε να επιλέξετε. Μπορούν κάλλιστα να ανταποκριθούν στην καθημερινότητα της καθεμιάς από εμάς day to night!

erthterer.jpgetyjetjetyj.jpg
Οι κλασσικές πείτε ναι στην safe καμπαρτίνα για κομψές και σοφιστικέ εμφανίσεις που αποπνέουν θηλυκότητα.

ρυθκρθκρ.jpgrethetrherth.jpg
Φέτος, επενδύστε σ’ ένα leather jacket που μπορεί να συνοδεύσει από το τζιν παντελόνι με το απλό T-shirt μέχρι το βραδινό φόρεμα στην πιο cool εκδοχή. Μη διστάσετε το ζωηρό χρώμα και την καστόρινη εκδοχή τους (που είναι φέτος το απόλυτο MUST), ενώ εσείς που θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, μπορείτε να διαλέξετε το γιλέκο-παλτό και το εξαιρετικά στιλάτο long blazer.

eyjeryjwyj.jpgrthwerthrh.jpg

Tέλος, τo poncho μπορεί να σας προσφέρει άνεση και να σας συνοδεύει στις boho εμφανίσεις σας.

tyukyukryku.jpg