Ποιο είναι το top secret που θα σε κάνει ακόμα πιο όμορφη από ότι είσαι; Το σωστό μακιγιάζ φυσικά! Και πότε βάφεσαι σωστά; Όταν εφαρμόζεις τα πιο χρήσιμα make-up tips! Ποια είναι αυτά; Ρίξε μια ματιά παρακάτω…

1.Plastic sheets:

ty,ty,.jpg

Κανονικά υπάρχουν για να προστ��τεύουν τις σκιές, ωστόσο υπάρχει ένας τρόπος να σας βοηθήσουν, έτσι ώστε να μην λερωθείτε με σκιά γύρω από τα μάτια. Βάλτε αυτό το πλαστικό κάτω από το μάτι (όπως το κουτάλι στη φωτογραφία) την ώρα που το βάφετε και θα κρατήσει την ποσότητα της σκιάς ή μάσκαρα που πέφτει και το λερώνει.

2.Τα mini sponges από τις παλέτες σκιών:

tyuktuktyuk.jpg

Αν θέλετε να βάλετε λεπτές γραμμές eyeliner, πάνω ή και κάτω από τα μάτια με το χρώμα από τις σκιές, τότε τα πινελάκια θα σας βοηθήσουν να κάνετε μία ωραία γραμμή χωρίς... παράπλευρες απώλειες.

3.Skincare spoons:

3.jpg

Αυτά τα sticks που πολύ συχνά έχουν οι κρέμες στη συσκευασία τους για να παίρνετε την ποσότητα της κρέμας χωρίς να βάλετε μέσα τα δάχτυλά σας, μπορούν να χρησιμεύσουν για να αναμείξετε τα κραγιόν. Λίγη ποσότητα πάνω στο stick από τα χρώματα που θέλετε να ανακατέψετε ξεχωριστά θα σας βοηθήσει να κάνετε το blending χωρίς να χαλάσετε τα κραγιόν.

4.Το πλαστικό κάτω από το καπάκι των σκιών σε πούδρα είναι πολύ βοηθητικό!

tuiluil.jpg

Πάρτε την ποσότητα της σκιάς που έχει μείνει πάνω στο καπάκι και μη βουτάτε το πινέλο μέσα στο βαζάκι. Σίγουρα η ποσότητα που θα πάρετε μέσα από το βάζο θα είναι πολύ περισσότερη από αυτή που θα χρησιμοποιήσετε.