Τα τελευταία χρόνια, τα booties έχουν γίνει η νέα μας λατρεία. Συμφωνείτε; Υπάρχετε βέβαια και εσείς που θα σκεφτείτε: «Ωραία τα booties, αλλά δεν μου πάνε νομίζω» ή «Δεν αρέσουν στους άντρες».

Κι όμως, υπάρχουν σε τόσες διαφορετικές εκδοχές και τόσα ύψη που το πιθανότερο είναι να βρείτε αυτό που κολακεύει το δικό σας πόδι. Αυτά που σταματούν στον αστράγαλο για παράδειγμα κάνουν το πόδι να φαίνεται ψηλότερο, ενώ αυτά που σταματούν εκεί στη γάμπα κολακεύουν μόνο τα πολύ αδύνατα πόδια.

FXGJDFHJH.jpg
(Τα λατρεμένα Chloe μποτάκια)


Όσο για το αν αρέσουν στους άντρες; Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και να είστε σίγουρες ότι αν νιώθετε εσείς όμορφα με αυτό που φοράτε, θα εκπέμπετε αυτοπεποίθηση. Τι πιο sexy από την αυτοπεποίθηση άλλωστε;

GK,JH,JH.jpgGHMGM.jpg
(Η Claudia Schiffer μεγάλη φαν των minnetonka)


Προσαρμόστε ένα ζευγάρι booties στο στιλ σας ή μεταμορφώστε ένα απλό μονόχρωμο outfit σε rock ή chic ή ακόμα και casual ανάλογα με τα booties που επιλέξετε για να το ολοκληρώσετε. Φέτος θα τα δείτε σε τόσο ωραία, ζεστά χρώματα, ιδιαίτερες υφές (καστόρι,suede, και (faux) pony κυριαρχούν) και εντυπωσιακά σχέδια (τα κρόσσια είναι φέτος must) που σίγουρα ένα ζευγάρι θα σας κλέψει την καρδιά!

γηξφγξγη.jpgfgyjhfjfj.jpg

P.S. Αυτό το post ήταν για τα μποτάκια της σεζόν. Ακολουθεί κι άλλο με τις μπότες που θα φορεθούν φέτος. Μέχρι τότε ρίξτε το στ��… booties!

τθκφγκ.jpgfdghh.jpg