Αν ψάχνατε ένα chic χτένισμα που να σας κολακεύει και να ται��ιάζει σε όλες τις περιστάσεις, το βρήκατε! Οι σχεδιαστές στα catwalks της fashion week του Μιλάνου «ψηφίζουν» ομόφωνα… χαμηλό ponytail!

ρεγ.jpgεργρσεγ.jpg
Άλλωστε, τα μακριά μαλλιά δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα γιατί είναι η αδυναμία των γυναικών. Κι αυτό το ξέρουν καλά οι πιο διάσημοι hairstylists που κάθε χρόνο βρίσκουν καινούργιους τρόπους να τις ανανεώνουν.

Ο πιο εύκολος και stylish τρόπος για να πιάσουμε τα μακριά μαλλιά μας είναι η αλογοουρά κι ευτυχώς οι πασαρέλες ποτέ δεν ξεμένουν από ιδέες και από τρόπους που εναλλάσσουν την κλασσική της εκδοχή.
ρεγγ.jpg

Έτσι το γνωστό ponytail δεν γίνεται ποτέ βαρετό, αφού κάθε φορά παρουσιάζεται σε τόσες παραλλαγές που αναμφίβολα κάθε μία από εμάς θα βρει αυτή που την εκφράζει και της ταιριάζει.

εργρσεγσρεγ.jpg
Δοκιμάστε κι εσείς ένα χαμηλό ponytail (πολλές φορές κι "απεριποίητο") και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει το αγαπημένο σας hairstyling για φέτος. Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη τόσο στο γραφείο, όσο και στη βραδινή βόλτα και στο επίσημο κάλεσμα (γάμο, βάφτιση).