Με αφορμή την έλευση του Οκτωβρίου, του μήνα που είναι αφιερωμένος στην πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού, η διάσημη βρετανίδα σχεδιάστρια Stella McCartney, κόρη του Paul McCartney, σχεδίασε ένα σουτιέν αφιερωμένο στην μητέρα της κι σε όλες τις γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή.
tykryuk.jpg
Προς το παρόν το Lousie Listening Bra, που έχει "δανειστεί" το όνομα του από την Linda Louise McCartney που πέθανε το 1998 από καρκίνο του μαστού, είναι διαθέσιμο μόνο για pre-order, δηλαδή πωλείται μόνο κατόπιν παραγγελίας.
Όπως σημειώνεται στην περιγραφή του, είναι πρακτικό και κάνει τη γυναίκα που έχει υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση να αισθάνεται άνετα. Το νέο αυτό σουτιέν κοστίζει 125 δολάρια και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν στο Hello Beautiful Foundation.
tyjetj.jpg
Η Stella McCartney όμως δεν σταματά εδώ. Εκτός από το λανσάρισμα του νέου αυτού σουτιέν, "ντύνει" με εσώρουχα τις Cara Delevigne και Kate Moss, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, ενώ αφιερώνει μέρος των εσόδων και από πωλήσεις άλλων εσωρούχων σε Οργανισμούς που απευθύνονται σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού.
teyjtyj.jpg
«Ένα ποσοστό των εσόδων από την πώληση, θα διατεθεί στο κέντρο Linda McCartney του Λονδίνου και στο National Breast Cancer Foundation στην Αμερική και την Αυστραλία για την υποστήριξη στο έργο τους να παρέχουν τις πιο σύγχρονες θεραπείες και τεχνολογίες για τους ασθενείς με καρκίνο του μαστού», σημειώνεται στη σειρά προϊόντων, όταν κανείς πατήσει για να δει την περιγραφή και να αγοράσει το προϊόν που επιθυμεί.