Η μόδα της εποχής μας θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και ελαφρώς πιο παχιά από ό,τι ήταν στο παρελθόν. Για το λόγο αυτό, πολλές γυναίκες τα ζωγραφίζουν με μολύβι φρυδιών ή κάνουν τατουάζ φρυδιών (πράγμα το οποίο δεν επικροτούμε μιας και το αποτέλεσμα είναι έντονο και πολύ ψεύτικο). Το ερώτημα είναι: Ποιο είναι το σωστό χρώμα για τα φρύδια, ώστε να επιλέξω το αν��λογο μολύβι φρυδιών;

Το χρώμα του φρυδιού εξαρτάται από το χρώμα των μαλλιών!

Άρα:

-Αν είστε καστανές τότε είναι προτιμότερο να σκουρύνετε τον τόνο στο χρώμα των φρυδιών σας. Από φυσικού, το χρώμα των φρυδιών είναι πιο σκούρο από αυτό των μαλλιών, όποτε αν βάφετε τα μαλλιά σας καλό είναι να ακολουθήσετε τον κανόνα της φύσης.

fghsghsh.jpg
-Οι φυσικές ξανθιές μπορούν να επιλέξουν έναν (μόνο) πιο σκούρο τόνο για το φρύδια τους από το χρώμα των μαλλιών τους, χωρίς όμως να κάνει μεγάλη αντίθεση.

rthtrsh.jpg
-Στα μαύρα μαλλιά τα πράγματα είναι απλά. Το χρώμα των φρυδιών πρέπει να είναι ίδιο με των μαλλιών. Αν τα φρύδια είναι καστανά το τελικό αποτέλεσμα θα δείχνει πολύ περίεργο.

brunette-embed_163905219867.jpg

- Οι φυσικές κοκκινομάλλες συνήθως δεν έχουν το ίδιο χρώμα στα φρύδια τους, οπότε ακόμα κι αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας κόκκινα δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να πετύχετε το ίδιο για τα φρύδια σας. Οπότε καλό είναι να βρείτε με τη βοήθεια του κομμωτή σας την κατάλληλη απόχρωση για τα φρύδια σε τόνο ελαφρώς πιο σκούρο από αυτό των μαλλιών.

e.jpg