Αν οι διακοπές σου είναι προ των πυλών κι ετοιμάζεις σιγά-σιγά τη βαλίτσα σου χωρίς ωστόσο να ξέρεις τι θα πάρεις μαζί σου, μην ανησυχείς! Το star.gr είναι εδώ για εσένα. Παρακάτω θα δεις τι σου προτείνουμε να πακετάρεις ανάλογα με το πού θα πας διακοπές!
Έχουμε και λέμε:
1. Κοσμοπολίτικο νησί: Εδώ οι υπερβολές είναι επιτρεπτές. Πάρε μαζί τα καφτάνια σου, τα ��διαίτερα ολόσωμα και μπικίνι μαγιό σου, τα γυαλιά καθρέπτες σου, τα καπέλα σου τα εκκεντρικά, τα ιδιαίτερα σορτσάκια και φορεματάκια σου για τις βραδινές σου εμφανίσεις, τα περίτεχνα σανδάλια σου κι είσαι έτοιμη να σαλπάρεις!
qwdwq.jpg
2. Ερημονήσι με το ταίρι σου: Ένα απλό μαγιό, ένα καφτάνι και δυο απλά αέρινα φορεματάκια αρκούν. Στους άντρες αρέσουν τα απλά ρούχα. Πίστεψέ με στο ερημονήσι θα εκτιμήσει περισσότερο το σορτσάκι-μπλουζάκι από το κιμονό.
089;89;0089;.jpg
3. «Χύμα στο κύμα» νησί: Τύπου Ικαρία για να σου δώσω να καταλάβεις. Εδώ ξέχνα τις grande εμφανίσεις. Πάρε τα παλιά σου rayban, σαγιονάρες κι ένα μαγιό κι έφυγες. Για το βράδυ ένα από ψηλόμεσο σορτσάκι με ένα cropped top ή μια oversized πουκαμίσα είναι αρκετά.
sadfsadfsdf.jpg
5. Εξωτερικό: Ε��ώ θα χρειαστείς παραπάνω ρούχα. Πάρε καλοκαιρινά άνετα ρουχαλάκια αλλά για καλό και για κακό πέτα μέσα στη βαλίτσα σου και καμιά ζακέτα κι ένα τζιν. Δεν έχουν όλες οι χώρες το κλίμα της Ελλάδος. Plus: Μην ξεχάσεις διαβατήριο/ ταυτότητα!
rdthjrseyhwth.jpg
6. Ορεινός προορισμός: Εδώ το μαγιό δεν θα σου χρειαστεί (εκτός κι αν κάνεις μπάνιο σε καμιά πισίνα εσωτερική ή σε ιαματικά λουτρά). Πάρε φόρμα, αθλητικά παπούτσια και ζακέτα ή φουτεράκι κι είσαι έτοιμη!
tuilyui.jpg