Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν πλούσια κόμη και σπαταλούν χρόνο και χρήμα για να τα αποκτήσουν είτε αγοράζοντας προϊόντα είτε κάνοντας θεραπείες.

Το ξέρατε ότι με απλά προϊόντα που βρίσκονται μέσα στην κουζίνα σας μπορείτε να δείτε την επιθυμητή αλλαγή στα μαλλιά σας, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία; Ρίξτε μια ματιά παρακάτω…

-Εκχύλισμα από κόκκινο κρεμμύδι: Το όχι και τόσο ευχάριστο στη μυρωδιά κρεμμύδι περιέχει θείο, μια ένωση που αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου στους ιστούς. Το κολλαγόνο είναι σημαντικό στοιχείο της ανάπτυξης των τριχών, καθώς γερνάμε, τα επίπεδα του κολλαγόνου μειώνονται σημαντικά. Το εκχύλισμα κρεμμυδιού θα απ��καταστήσει το κολλαγόνο στο σώμα, βοηθώντας στην εκ νέου δημιουργία της τρίχας.
Για να το φτιάξετε τρίψτε δύο ή τέσσερα κρεμμύδια, αναλόγως το μήκος των μαλλιών σας. Στραγγίξτε τα και βάλτε το χυμό στο κεφάλι σας, κάνοντας μασάζ. Αφήστε το για 15 λεπτά.

-Εκχύλισμα πατάτας: Είναι μια αποτελεσματική θεραπεία κατά της αλωπεκίασης, καθώς η πατάτα είναι πλούσια με βιταμίνες Α, Β και C. Προστατεύει την τρίχα από την ευθραυστότητα και ζημιές.
Για να χρησιμοποιήσετε το εκχύλισμα πατάτας ως θεραπεία, κόψτε τις πατάτες σε κομμάτια βάλτε αυτές σε ένα τουλπάνι και τρίψτε το κεφάλι σας.
Αφήστε το για τουλάχιστον 15 λεπτά πριν ξεπλύνετε με ένα σαμπουάν πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά σαμπουάν. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε την τριμμένη πατάτα με κρόκο αυγ��ύ και μέλι σε ένα μπολ και απλώστε τη μάσκα απευθείας σε στεγνό τριχωτό της κεφαλής σας.

-Ασπράδια αυγών: Τα φρέσκα αυγά είναι πλούσια σε πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας. Το αυγό μπορεί να αποκαταστήσει το πάχος της τρίχας και να επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών.

Για να τα χρησιμοποιήσετε ως θεραπεία, αφήστε τα ασπράδια των αυγών σε θερμοκρασία δωματίου για τουλάχιστον μία ώρα. Εφαρμόστε τα είτε μόνα τους είτε μαζί με μέλι και ελαιόλαδο για να ενισχύσετε τη δύναμη των μαλλιών. Απλώστε σε στεγνά μαλλιά και αφήστε για τουλάχιστον 20 λεπτά. Ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν και χλιαρό νερό.