Υπάρχουν κάποια ρούχα τα οποία δυσκολευόμαστε εμείς οι γυναίκες να φορέσουμε, διότι ενίοτε αποκαλύπτουν κάποια σημεία του σώματος μας που δεν θέλουμε να φανούν, διαγράφουν το εσώρουχό μας ή δεν το καλύπτουν. Μπερδευτήκατε; Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω tips για τα «δύσκολα» ρούχα και θα καταλάβετε τι εννοώ…
1.Εξώ πλάτη: Μιας που χθες σας είπαμε πόσο in είναι τα backless κομμάτια για αυτό το καλ��καίρι, σήμερα κρίναμε σκόπιμο να σας πούμε πώς μπορείτε να τα βάλατε χωρίς να χαλάσετε το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα. Σε αυτή τη περίπτωση λοιπόν, δύο είναι τα τινά σε ό,τι αφορά στον στηθόδεσμο: Ή δεν φοράτε καθόλου (οι γυναίκες με μικρό στήθος δεν θα έχουν άλλωστε κανένα πρόβλημα επ’ αυτού), ή φοράτε τα σουτιέν αυτά που είναι σαν cups και κολλάνε πάνω στο στήθος. Μπορείτε να τα βρείτε στο εμπόριο σε πολύ χαμηλές τιμές.
γηξγξ.jpg
2.Κολλητό λευκό φόρεμα/φούστα/παντελόνι: Η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα: μπεζ εσώ��ουχο χωρίς ραφές!
wqeqewqe.jpg
3.Off shoulder top: ΞΕΧΑΣΤΕ τις αντιαισθητικές και κιτς τιράντες από σιλικόνη στα σουτιέν και προτιμήστε ένα στράπλες στηθόδεσμο!
ergreg.jpg
4.Διαφανές μαγιό: Τα πράγματα είναι απλά. Αν πήρατε ένα λευκό μαγιό και διαπιστώσατε όταν το βρέξατε, ότι τελικά είναι διαφανές, απλά μην το ξαναβάλετε. Τουλάχιστον όχι για μπάνιο. Κρατήστε το για… εμφανίσεις!
gregreg.jpg