Είναι νέες, ωραίες, διαπρέπουν στον χώρο της μόδας και είναι Ελληνίδες!!! Ο λόγος για τις αδερφές Γαλίφα, Έλενα και Άντζυ οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο της μόδας μέσω του blog τους «Cool your Style», το οποίο ξεκίνησε με πολύ κέφι πέρυσι τον Ιούνιο.
ργρεγ.jpg
Σε ένα χρόνο μόλις, ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο, γνώρισαν καινούργια άτομα και μοιράστηκαν με το κοινό τους όλες τις στιγμές που έζησαν!
Κατάφεραν να ξεχωρίσουν ….. και όπως δηλώνουν και οι ίδιες: «Αν μας ρωτούσατε τότε ότι θα κάναμε τόσα πράγματα μέσα σε αυτούς τους πρώτους μας μήνες μπορεί και να μην το πιστεύαμε. Η αλήθεια είναι ότι το αγαπήσαμε πολύ και αφιερώσαμε πάρα πολύ χρόνο για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε και είμαστε πολύ χαρούμενες που τα καταφέραμε».
Οι ταλαντούχες αδελφές κατάφεραν επίσης να κατοχυρώσουν την υποψηφιότητά τους στο Marie Claire Blog Awards 2015 σε δυο κατηγορίες : RISING STARS (new comers) και BEST FASHION BLOGGER BUSINESS!
υξτυξτυςς.jpg
Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και κλείνουμε με μια πολύ όμορφη δήλωση των κοριτσιών: «Τίποτα δεν είναι εύκολο, τίποτα δεν σου χαρίζεται, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αφοσίωση, συνέπεια, σεβασμός, και αγάπη για αυτό που κάνεις είναι μερικά από τα συστατικά που χρειάζεσαι για να πετύχεις»!