Το καλοκαιράκι κοντοζυγώνει και καθώς φτιάχνει ο καιρός, φτιάχνει κι η διάθεση! Τι σημαίνει αυτό; Ήρθε η ώρα για μια αλλαγή στην εμφάνισή μας -στο χρώμα των μαλλιών εν προκειμένω- που θα μας βάλει σε καλοκαιρινό mood και θα «φωτίσει» το πρόσωπό μας!

uikuikukiuik.jpgertertw222q2.png
Ποιες είναι όμως οι τάσεις στα summer haircolours;

Φέτος, οι γλυκές αποχρώσεις και το bronde έχουν τη τιμητική τους!Δεν θυμάστε ποιο είναι το bronde και σε ποιες γυναίκες ταιριάζει; Στα έχουμε πει παλαιότερα όλα ΕΔΩ! Ρίξε μια ματιά και τόλμησε το χρώμα του καλοκαιριού!

Εσείς που έχετε αρκετά σγουρά μαλλιά, επιλέξτε ένα πιο καλοκαιρινό haircut όπως το άφρο. Επιλέξτε μελί τόνους αν θέλετε να ζωντανέψετε τα καστανά ή σε φυσικούς τόνους μαλλιά σας. Σε περίπτωση που θέλετε να διατηρήσετε ομοιόμορφο το χρώμα σας, οι ξανθές επιλέξτε μπεζ- ξανθιά απόχρωση, ενώ αν είστε καστανές το μπεζ της άμμου είναι ο καταλληλότερος τόνος.

Όσες έχουν βαμμένα μαλλιά στο χρώμα της πλατίνας να προτιμήσουν την πιο ουδέτερη μορφή της συγκεκριμένης σύνθεσης και να συμπληρώσουν λίγη ποσότητα βαφής στο χρώμα γκρι- σταχτί, αν και καλό είναι να αποφεύγετε το συγκεκριμένο hairlook.
tyutyuyu.jpgertertq2.jpg