Επιθυμείτε το ανάλαφρο, καλοκαιρινό και σέξι χτένισμα με τις αέρινες μπούκλες; Μπορείτε να το αποκτήσετε! Πώς; Δείτε παρακάτω χρήσιμες συμβουλές, ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας…
-Λεπτή τρίχα: Εάν έχετε αρκετά λεπτή τρίχα, χωρίς καθόλου όγκο, καλό είναι να κρεπάρετε τα μαλλιά σας αφού έχετε απλώσει προϊόν υπό τη μορφή μους και ύστερα να στεγνώσετε με πιστολάκι. Αποφύγετε να βουρτσίσετε τα μαλλιά σας. Σε περίπτωση που οι ρίζες των μαλλιών σας είναι άτονες, πασπαλίστε πούδρα ειδική για τα μαλλιά, επίσης η πούδρα βοηθάει στην καταπολέμηση της ξηροδερμίας.
-Σγουρά μαλλιά: Τα σγουρά μαλλιά δεν προσφέρονται ιδιαίτερα για το beachy στιλ. Όμως, υπάρχει λύση και γι’ αυτή την περίπτωση. Πριν, κοιμηθείτε λούστε τα μαλλιά σας. Ύστερα, με μία πετσέτα στεγνώστε τα απαλά και βεβαιωθείτε ότι έχει απορροφήσει όλη τη υγρασία. Στη συνέχεια ξεμπερδέψτε τα με μια βούρτσα και απλώστε κάποιο προϊόν κατάλληλο για τον τύπο των μαλλιών σας. Προτιμήστε κάποιο λάδι για λείανση της τρίχας.
ΓΗΜΓΗΜΓΗΜΗΜ.jpg
-Χοντρή/ ξηρή τρίχα: Εάν διαθέτετε χοντρή τρίχα, σίγουρα χρειάζεστε κάτι που θα μειώσει τον όγκο στις ρίζες και θα τιθασεύσει τα μαλλιά σας. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τεταρτημόρια και χρησιμοποιήστε ορό ή conditioner. Μία πολύ καλή φυσική, εναλλακτική λύση είναι το λάδι καρύδας.
-Wavy μαλλιά: Είστε οι τυχερές της υπόθεσης. Το συγκεκριμένο hairlook απαιτεί wavy μαλλιά. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε dry shampoo. Βοηθάει αρκετά τις ρίζες ��ων μαλλιών σας. Ολοκληρώστε την περιποίηση τους με serum λείανσης για τις άκρες, θα κάνει τα μαλλιά σας πιο λαμπερά.