Μετά από αρκετά posts για το ιδανικό νυφικό, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για το ιδανικό γαμπριάτικο κουστούμι μιας και το καλοκαιράκι (που είναι πια προ των πυλών), ενδείκνυται για γάμους!

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι η επιλογή του γαμπριάτικου κουστουμιού δεν είναι μία απλή υπόθεση, αφού όπως συμβαίνει και με το νυφικό φόρεμα, υπάρχουν πολλά στιλ που όμως αν δε συνδυαστούν σύμφωνα με το σωματότυπο του εκάστοτε άντρα, το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

jyjtyjtyjtyjyj.jpg
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξει ο γαμπρός για το κουστούμι, είναι να ταιριάζει με το στιλ του νυφικού και το ύφος του γάμου ώστε να μη δείχνει παράταιρο. Σε γενικές γραμμές οι τσέπες είναι καλό να μείνουν ραμμένες στο σακάκι για να κρατά τη φόρμα του. Επίσης, το κολάρο στο πουκάμισο για να στρώνει σωστά, θα πρέπει να χωρά ένα δάχτυλο μεταξύ αυτού και του λαιμού όταν θα είναι κουμπωμένο. Ένας ακόμη γενικός κανόνας ορίζει να μη ξεφεύγει ο ώμος μέσα ή έξω από τη βάτα του σακακιού.

928.jpg

Άλλα tips:
-Τα colourful κουστούμια γάμου είναι τάση. Δεν είναι ιδανικά όμως για εύσωμους γαμπρούς.
-Τα παπιγιόν ταιριάζει σε ψηλόλιγνους λαιμούς.
-Οι κάθετες ρίγες ΔΕΝ ταιριάζουν σε ψηλόλιγνες φιγούρες (και γενικά είναι λίγο passé αποφύγετέ τις).
-Τα σακάκια π��υ υπογραμμίζουν τη μέση είναι ιδανικά για αδύνατους και μυώδεις άνδρες.
-Τα αξεσουάρ πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους. Επίσης δεν χρειάζονται υπερβολές. Ένα μαντήλι, μία γραβάτα και ρολόι είναι υπέρ αρκετά.
-Τα φωτεινά χρώματα (όπως το λευκό και το μπεζ), ταιριάζουν στους αδύνατους άνδρες. Το συγκεκριμένο στιλ είναι ιδανικό για ένα γάμο σε νησί.
-Φάκελος παπούτσια: Οι τετράγωνες μύτες κολακεύουν ως συνήθως τα πιο πολλά σωματότυπα. Οι πιο κοντοί άνδρες καλό θα ήταν να επιλέγουν παπούτσια με το δυνατό ψηλότερο τακούνι.
-Το παντελόνι πρέπει να αγκαλιάζει το σώμα. Αν είναι πολύ στενό δείχνει άκομψο, ενώ αν είναι πιο φαρδύ ή ριχτό θα προσθέτει κιλά αντί να τα κρύβει.
634.jpg534.jpg1026.jpg