Ετοιμάζεστε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας και βρίσκεστε στην αναζήτηση του ιδανικού νυφικού; Αν ναι, τότε πρέπει να ενημερωθείτε για την απόλυτη τάση στο χώρο της μόδας που δεν αφορά μόνο τα γυναικεία φορέματα αλλά και τα νυφικά!

dfgfdgdfgdf.jpg

Φέτος λοιπόν, όπως θα έχετε ήδη παρατηρήσει κι από διάφορες red carpet εμφανίσεις του εξωτερικού (βλέπε Beyoncé, Candice Swanapoel και Jennifer Lopez στο Met Gala), το ΑΠΟΛΥΤΟ trend είναι η διαφάνεια!

dfgfdgdfgqqq.jpgwerwerewr.jpg

Για το λόγο αυτό, δεν είναι λίγοι οι σχεδιαστές που προτείνουν στις γυναίκες που ψάχνουν νυφικό, να τολμήσουν να αναδείξουν τη sexy πλευρά τους –πάντα με ένα ρομαντικό και chic τρόπο- επιλέγοντας ένα… see through νυφικό!

fdbfdfb.jpg

Σας φαίνεται too much; Οι οίκοι Vera Wang, Marchesa, Angel Sanchez, Naeem Khan και Reem Acra, το προτείνουν ανεπιφύλακτα! Στα shows τους έχουμε δει μοντέλα να περπατούν με γοργονέ-εφαρμοστά νυφικά με διαφάνειες και λεπτομέρειες από δαντέλα που πραγματικά αναδεικνύουν τη γυναικεία θηλυκότητα με τον πιο chic τρόπο!

ertre333.jpghjkhjk.jpg

Όσο για το ποιές γυναίκες μπορούν να το βάλουν; Είναι προφανές ότι αυτή η γραμμή σε συνδυασμό με τις αποκαλυπτικές διαφάνειες δεν «συγχωρούν» ατέλειες, γι' αυτό και ταιριάζουν περισσότερο σε ψηλόλιγνες σιλουέτες. Βέβαια, είναι ιδανικά και για γυμνασμένα -πλην όμως juicy- κορίτσια με καμπύλες (ακόμα και περιφέρεια).

Δοκιμάστε το κι αν σας ταιριάζει, τολμήστε το!