Το Met Gala, ή αλλιώς το Costume Institute Gala όπως ονομάζεται επισήμως, είναι το ετήσιο «ραντεβού» που δίνουν οι άνθρωποι από το χώρο της μόδας και του θεάματος στη ��έα Υόρκη. Σκοπός του διασημότερου Gala στο κόσμο, είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία από τις πιο αξιόλογες πηγές χρηματοδότησης του Ινστιτούτου.

Κάθε χρόνο, μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδιστές, καλεσμένοι της διευθύντριας της Αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, που βρίσκεται στο «τιμόνι» της εκδήλωσης από το 1995, πληρώνουν το εξωφρενικό ποσό των 22.000 ευρώ για να παρευρεθούν στο διάσημο χορό.

regregreg.jpg
Ο λόγος που το Gala αυτ�� έχει καθιερωθεί ως τα «Oscars της μόδας», δεν είναι άλλος από το ότι οι καλεσμένοι φορούν τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες διασήμων σχεδιαστών, σύμφωνες πάντα με το εκάστοτε θέμα της βραδιάς, το οποίο επιλέγει η Anna Wintour.

Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι η βραδιά αυτή θεωρείται τελετή έναρξης της ετήσιας έκθεσης μόδας του ινστιτούτου, η οποία ξεκινά μετά το Gala και διαρκεί αρκετούς μήνες.
Παρακάτω, θα δείτε τις πιο εντυπωσιακές αλλά και τις πιο… εκκεντρικές red carpet εμφανίσεις των καλεσμένων στο Met Gala!
dsqdqsdqs.jpg
zefzefzefze.jpg
hrtthtrha.jpg
trhtht.jpg
ERTERTz't.jpgZerARAR.jpg
ERTQERTQZRT.jpgyjtyjtyjty.jpg