Τα κραγιόν είναι η μεγάλη αδυναμία των γυναικών. Ιδίως, τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους. Το κόκκινο, το φούξια, το κοραλί είναι μερικά από αυτά που αγαπούν ιδιαιτέρως.

Δυστυχώς, όμως, μπορεί να είστε λάτρεις κάποιων αποχρώσεων, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να μην ταιριάζει καθόλου με τα χρώματά σας και να μην έχει καθόλου κολακευτικό αποτέλεσμα.

Για το λόγο αυτό, πρέπει να επιλέγετε lipstick με βασικό παράγοντα το χρώμα της επιδερμίδας σας. Οι βασικοί τύποι δέρματος είναι το πάρα πολύ λευκό ή αλλιώς το πορσελάνινο, το φωτεινό λευκό, το σταρένιο και σκουρόχρωμο. Τα lipstick χωρίζονται σε δύο ομάδες, στα ψυχρά και στα θερμά χρώματα. Το κόκκινο και το κοραλλί ανήκουν στα θερμά, ενώ το μοβ και το λιλά στα ψυχρά. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω…

-Πολύ λευκή ή φωτεινή επιδερμίδα

Όσες ανήκετε σε αυτό τον τύπο μπορείτε να βάλετε όποιο lipstick θέλετε. Σε αυτή την περίπτωση όλες οι αποχρώσεις σας ταιριάζουν. Το πορτοκαλί που περιέχει ανοιχτό κόκκινο, το φούξια, το απαλό ροζ και το peach είναι οι τόνοι που ταιριάζουν γάντι στα χρώματα σας.

-Σταρένια επιδερμίδα

Στα σταρένια- μπρονζέ δέρματα ταιριάζουν οι θερμές αποχρώσ��ις. Το χρώμα της καραμέλας, το nude, το μελί και το ελαφρώς καφέ είναι τα ιδανικότερα. Τολμήστε, επίσης, το έντονο κόκκινο και το pop πορτοκαλί.

-Σκουρόχρωμη επιδερμίδα

Η καλύτερη επιλογή για σκούρες επιδερμίδες είναι τα δροσερά χρώματα. Το χρώμα του δαμάσκηνου είναι ότι πιο chic υπάρχει γι’ αυτό τον τύπο. Το κόκκινο Βουργουνδίας ή της καρμίνας ταιριάζει αρκετά. Καθώς, επίσης και το φούξια. Σε καμία περίπτωση μην επιλέξετε τις αποχρώσεις του ροζ.