Τα τελευταία χρόνια έχει επανέρθει στη μόδα το παχύ φρύδι , το οποίο αντικατέστησε το λεπτό «τόξο» των προηγούμενων ετών. Η Κάρα Ντελεβίν έκανε την αρχή και τώρα γυναίκες από όλο τον κόσμο τη μιμούνται.
Αυτό που πρέπει να θυμάστε όμως είναι ότι όποια κι αν είναι η τάση της μόδας, το σχήμα του φρυδιού σας πρέπει να ταιριάζει στο πρόσωπό σας. Δηλαδή, πρέπει να προσέξετε να μην σας αγριεύει και να μην είναι παράταιρο! Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω tips που ίσως σας βοηθήσουν…
-Σε πρώτη φάση χτενίζετε τα φρύδια σας προς τα επάνω και με ένα ψαλίδι κόβετε τις τρίχες που εξέχουν. Τα
-Προσεκτικά, βρείτε τη γωνία του τόξου του φρυδιού. Με ένα λευκό μολύβι χαράξτε την αρχή και το τέλος του φρυδιού, αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά για να δώσετε το σωστό σχήμα. Το πάχος του φρυδιού πρέπει να είναι όσο το 1/2 του μικρού σας νυχιού. Αλλά αυτό θα το κρίνετε και ανάλογα από τον τύπο φρυδιού που έχετε κ τι πάχος σας ταιριάζει.
-Επιλέξτε ένα τσιμπιδάκι με έντονες άκρες, αλλά όχι αιχμηρές. Η τρίχα πρέπει να αφαιρείται κατά τη φορά που φυτρώνει και από την αντίθετη. Όταν βγάζετε τα φρύδια σας, καλό είναι να το κάνετε εναλλάξ για να υπάρχει ισορροπία και στα δύο.
-Τέλος, άλλη μία σημαντική πληροφορία είναι ότι η γωνία του τόξου δεν πρέπει να είναι έντονη σαν τρίγωνο.
-Extra Tip: Φροντίστε ώστε το χρώμα του φρυδιού σας να είναι ένα και ΜΟΝΟ ένα τόνο πιο σκούρο από το χρώμα των μαλλιών σας. Συχνά, βλέπουμε γυναίκες με πολύ ξανθά μαλλιά να έχουν σκούρα φρύδια. Αυτό δεν πάει σε όλες! Καλό είναι το χρώμα να μην σας αγριεύει!