Πολλές από εσάς θα σκέφτεστε τι να φορέσετε το βράδυ της Ανάστασης ώστε να είστε κατάλληλα ντυμένες για την εκκλησία, αλλά και στη συνέχεια για το τραπέζι με την καθιερωμένη μαγειρίτσα.

Η λύση είναι τα κομψά, κλασσικά κομμάτια που ο τρόπος που θα τα φορέσετε και συνδυάσετε μπορεί να δημιουργήσει ένα μοντέρνο αποτέλεσμα. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η ημέρα της Ανάτασης, δεν είναι σαν την Πρωτοχρονιά! ΔΕΝ ενδείκνυται για υπερβολές, οπότε αποφύγετέ τις και ντυθείτε απλά και όχι κιτς σαν τη μπροστινή σας στην εκκλησία!

Πιο συγκεκριμένα, το ίσιο «αυστηρό» φόρεμα με μοδάτα prints, το κλασσικό ανδρόγυνο ντύσιμο σε κόκκινη εκθαμβωτική απόχρωση, η αριστοκρατική μίντι φούστα με λουλούδια ή το διαχρονικό ασπρόμαυρο σύνολο σε όλες τις εκδοχές του είναι μερικές δυνατές κι ασφαλείς προτάσεις για να εξασφαλίσετε μία κομψή και στιλάτη εμφάνιση όπως το απαιτεί το βράδυ της Ανάστασης.

Για όσες θα βρίσκεστε σε νησί, ένα απλό «ψαράδικο» παντελόνι συνδυασμένο με τις εσπαντρίγιες σας και την μαρινιέρα σας είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε!

Τέλος, τα φουλάρια και τα μαντήλια μπορούν να δώσουν χαρακτήρα ακόμα και στο πιο απλό ντύσιμο. Προτιμήστε τα!