Ραγάδες: Κάτι που απασχολεί πολλές γυναίκες πριν κάνουν την εμφάνισή τους στην παραλία. Αν νομίζεις πως για να απαλλαγείς από αυτές θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη και να κάνεις αρκετές επισκέψεις στον πλαστικό χειρουργό κάνεις λάθος!

Τώρα μπορείς να απαλλαγείς μια και καλή από αυτές ��ρησιμοποιώντας φαγώσιμα προϊόντα που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.

Αρκεί μία πατάτα για να κάνει το θαύμα της. Πάρτε κόψτε τη στη μέση και τρίξτε την περιοχή που βρίσκονται οι ραγάδες. Ο χυμός της πατάτας θα κάνει το θαύμα του αφού περιέχει καροτενοειδή, πολυφαινόλες αλλά και ανόργανα συστατικά όπως κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, φώσφορο και ψευδάργυρο.

Αφού αφήσετε λίγη ώρα να δράσει ο χυμός, ξεπλύνετε την περιοχή με χλιαρό νερό.

Ένα άλλο συστατικό που θα σας βοηθήσει είναι τα ασπράδια των αυγών τα οποία είναι πλούσια σε κολλαγόνο και βιταμίνη Α. Ξεχωρίστε λοιπόν το ασπράδι από τον κρόκο χτυπήστε το με ένα πιρούνι και εφαρμόστε το στην περιοχή. Αφήστε το 15 λεπτά να δράσει και μετά ξεπλύνετε το με χλιαρό νερό.

Ένα άλλο μείγμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έχει ως βάση το κερί της μέλισσας. Σε μία κατσαρόλα τρίβουμε το κερί της μέλισσας προσθέτουμε κακάο, κάψουλες βιταμίνης Ε, μία κουταλιά φύτρο σιταριού και περιμένουμε μέχρι να λιώσουν.

Όταν είναι έτοιμο το μείγμα, το βάζουμε στο ψυγείο και αργότερα τα εφαρμόζουμε στην περιοχή, το αφήνουμε 15 λεπτά και το ξεπλένουμε πάντα με χλιαρό νερό.