Η καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας είναι αρκετά δύσκολη κι απαιτητική. Οι ρυθμοί είναι εξαιρετικά γρήγοροι, με αποτέλεσμα η πλειονότητα εξ ημών να φεύγει το πρωί από το σπίτι και να γυρνάει βράδυ. Πρέπει λοιπόν να είναι ντυμένη κι έτοιμη για κάθε περίσταση! Ακόμα και για το γυμναστήριο!
Είτε πας γυμναστήριο, είτε για γιόγκα, είτε για τένις ή πιλάτες, βεβαιώσου ότι η τσάντα της γυμναστικής σου περιέχει τα απαραίτητα αντικείμενα. Ποια είναι αυτά; Ρίξε μια ματιά παρακάτω…
1.Ξηρό σαμπουάν: Το ξηρό σαμπουάν πλέον αποτελεί must. Αμέσως μετά την προπόνησή σου ρίξε λίγο στα μαλλιά σου και τίναξέ τα. Θα δείξουν αμέσως φρέσκα και όμορφα.
2.Μαντηλάκια καθαρισμού: Αν δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ντους στο γυμναστήριο που πας τότε καλό είναι να έχεις πάντα μαζί σου μερικά μαντηλάκια καθαρισμού. Πριν τη προπόνησή σου ξεβάψου! Όταν κάνεις γυμναστική οι πόροι του δέρματος ανοίγουν. Καλό θα ήταν να μην έχεις ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό σου, καθώς το δέρμα σου θα το απορροφήσει αμέσως! Αποτέλεσμα; Ρυτίδες και σπυράκια! Θες κι άλλα;
3.Μια απορροφητική πετσέτα: Αν δεν έχεις μαντηλάκια μπορείς να έχεις μια πολύ καλή βαμβακερή πετσέτα για να σκουπίσεις τον ιδρώτα σου αμέσως μετά και κατά τη διάρκεια της προπόνησής σου.
4. Μια αλλαξιά: Για μετά τη γυμναστική, ούτως ώστε να μην βγεις έξω με ιδρωμένα ρούχα και κρυώσεις.
5.Ένα μπουκάλι νερό: Η ενυδάτωση μετά τη γυμναστική είναι το Α και το Ω.
6.Ενυδατική κρέμα προσώπου: Αν κάνεις ντους μετά τη προπόνηση, μην αμελήσεις να ενυδατώσεις το πρόσωπό σου με την κρέμα σου.