Παντρεύεστε την άνοιξη ή το καλοκαίρι; Ξέρουμε ότι η επιλογή του σωστού παπουτσιού είναι εξίσου δύσκολη με την επιλογή του ιδανικού νυφικού. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι το παπούτσι άπαξ και έχετε διαλέξει το νυφικό, είναι λίγο-πολύ standard!
λευκα valentino.jpg fhmhmfhm.jpg
Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Το λευκό ένεκεν της ημέρας είναι το επικρατέστερο χρώμα. Βέβαια, επειδή υπάρχουν και γυναίκες που δεν είναι fun του λευκού, υπάρχει μια εξίσου καλή επιλογή που δεν είναι άλλη από το nude. Η αλήθεια είναι, ότι το τελευταίο είναι και πιο chic σαν χρώμα ειδικά στην εκδοχή του λουστρίνι.
nude casadei.jpg
Για τις πιο τολμηρές κι εκκεντρικές υπάρξεις προτείνουμε να το πάνε… ένα βήμα παρακάτω και να πουν ναι στο απαλό και chic βεραμάν, σαν αυτό που πρώτος πρότεινε ο οίκος-συνώνυμο της θηλυκής κομψότητας, Christian Louboutin. Θυμηθείτε: Αν βάλετε κόκκινο κραγιόν λόγου χάριν, σπάτε τη μονοχρωμία του λευκού κι άρα δεν υπάρχει το περιθώριο για βεραμάν παπούτσι!
gfjmfmfgm.jpg

Τέλος, υπάρχει και η επιλογή του παπουτσιού-κοσμήματος, σαν αυτό το Manolo Blahnik που φόρεσε η Sarah Jessica Parker στο Sex And The City. Το συγκεκριμένο παπούτσι, κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα για να διαλέξετε. Εμείς, προτείνουμε το σκούρο μπλε και το απαλό ροζ.
retherhrth.jpg
Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά, μπορείτε να ποντάρετε στις μεταλλικές υφές και το ασημί ή χρυσό χρώμα. Η συγκεκριμένη επιλογή απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, για να ��ημιουργηθεί ένα chic κι οχι κιτς αποτέλεσμα. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι το χρυσό ή το ασημί παπούτσι, ταιριάζει σε ένα πιο glam νυφικό και γάμο εν γένει κι όχι σε πιο bohemian καταστάσεις.
jreyjeryj.jpg
Σε ό,τι αφορά στο σχέδιο τα ηνία κατέχουν οι κομψές και μυτερές γόβες. Βέβαια, για τους καλοκαιρινούς γάμους ενδείκνυνται και τα πέδιλα, ωστόσο σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να λάβετε υπόψιν σας τα εξής δύο πράγματα: Αφενός το ότι ανεβαίνετε σε τιμή (οι κλασσικές γόβες είναι πιο οικονομι��ές από τα περίτεχνα πέδιλα) κι αφετέρου ότι τα πέδιλα δεν κολακεύουν όλα τα πόδια και κυρίως όλα τα δάχτυλα.
fjmhfmftmtr.jpg sgsfsfsdfsd.jpg
Ό,τι κι αν επιλέξετε θυμηθείτε ότι πρέπει να αρέσει πρώτα από όλους σε εσάς, να το υποστηρίζετε και να νιώθετε όμορφη μέσα σε αυτό! Να ζήσετε!