​Όλες θέλουμε τα μαλλιά μας να μυρίζουν τέλεια… Ωστόσο, ξέρουμε πως το άρωμα καταστρέφει την τρίχα, οπότε και καλό θα ήταν να το αποφεύγουμε.

Για αυτό το star.gr, βρήκε τέσσερις τρόπους για να μυρίζουν τέλεια τα μαλλιά μας, χωρίς να καταστρέφονται.

1.Body σπρέι: Το body σπρέι μπορεί να λειτουργήσει σαν σπρέι μαλλιών αρκεί μόνο να μην το απλώσεις απευθείας στις ρίζες των μαλλιών.

2. Αιθέρια έλαια: Αν θέλεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν υπέροχα για πολύ περισσότερο δεν έχεις παρά να ρίξεις λίγες σταγόνες από αιθέριο έλαιο λεβάντας στην βούρτσα σου και να βουρτσίσεις τα μαλλιά σου όπως πάντα.

3. Άρωμα μαλλιών: Μπορεί να μην το γνώριζες, όμως υπάρχουν αρώματα ειδικά για τα μαλλιά στην αγορά. Καλό θα ήταν να βρεις στο εμπόριο κάποιο άρωμα μαλλιών που προστατεύει, διατηρεί το χτένισμα για περισσότερο χρόνο ενώ ταυτόχρονα χαρίζει στα μαλλιά μια υπέροχη μυρωδιά.

4. Σαμπουάν ή μαλακτικό με έντονο άρωμα: Θες τα μαλλιά σου να μυρίζουν ωραία; Αγόρασε σαμπουάν ή μαλακτικό με έντονο άρωμα. Αν μάλιστα θες να κρατήσει η μυρωδιά πιο πολύ, λούσου το βράδυ, στέγνωσε τα μαλλιά σου και κοιμήσου, έχοντας τα δεμένα κότσο. Το πρωί που θα τα ��ύσεις… εκείνα θα μυρίζουν τέλεια!